12 december 2007

Fernisering

Alle dem der kom forbi her i formiddag blev mødt af disse smukke roser. De var flot arrangeret i vaser, både på gulv og på borde.

Et lille udpluk af malerierene, jeg tog flere men de er absolut ikke blevet gode nok til at kunne komme på bloggen.

Men de blev meget beundret, og der blev også solgt fem værker. Alle tre kunstner solgte så det kunne ikke blive bedre.

Der var store, mellem og små malerier. Med og uden ramme. Neden under hver billede stod der tittel og kunsterens navn. Når et billede blev solgt kom der en rød mærkat nedenunder hvor der stod solgt:-)
Da klokken var 10.00 og ferniseringen åbnede var der ikke ret mange der havde fundet vejen forbi. Min kollega og jeg begyndte da også på et tidspunkt at snakke om, om der overhovedet kom nogle. Vi blev enige om at vente et kvarters tid før vi bød velkommen, og det var et klogt træk.
For lige pludselig så var de der, og vi var mange. Der blev budt velkommen, der blev skålet og spist pindemadder, chokolade og kransekagekonfekt. Kunstnerne blev der klappet af, jo de havde en dejlig formiddag.
Det eneste som manglede og som blev kommenteret en del var dem der havde fået en invitation og ikke havde svaret om de kom, og så dem der havde meldt sig til men af en eller anden grund aldrig dukkede op.
Et afbud er på sin plads når der bliver lavet et sådan arrangement, der bliver jo bestilt mad og drikkevarer hjem efter hvad man skønner kommer, og som sagt dem der har givet tilsagn om at de kommer.
Nå men alt i alt havde de ældre, samt deres pårørende en rigtig dejlig dag, og det er jo det det handler om i den sidste ende:-)
Nu vil jeg sætte mig over i sofaneseren med mit hækletøj, dvs det sutsko der lige skal have en flot hæklet kant før de er færdige.
Rigtig god aften til alle.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

godt arbejde Judith. Jeres kunstnere har helt sikkert nydt jeres arbejde. Har de fået undervisning af jer?
Hvordan går det med dine egne malerier?

Natmaleren sagde ...

lene:vore kunstnere nød det i fulde drag kan jeg sige.
Fremstillingen af billederne er foregået på den måde at jeg har risset op på lærredet med blyant, motiverne er delvis fri fantasi og stilisering af motiver fra bøger.
Jeg har hjulpet med at blande farver samt vise hvordan de selv kunne blande, vise teknik, men jeg har ikke lagt maling på selve lærredet, det har de selv gjort. Og det har gjort det godt:-)

Hvad mine egne malerier angår har jeg ikke fået lavet noget i lang tid. Og jeg har heller ikke solgt nogle:-)