15 november 2007

Ugen

er ved at være ovre, - en dag mere og så er det weekend. Den er tiltrængt må jeg sige, ikke kun for mig men også mine kollegaer. For øjeblikket har vi mange af de såkaldte "tunge" der kommer, og de sluger nærmst en med hud og hår. Det handler om at være 100 % på, hele tiden, og det kan til tider være svært:-) Lad det være sagt, jeg sover da også mellem 1 1/2 - 2 1/2 time hver dag når jeg kommer hjem. Jeg er smasket og kan ikke tage stilling til en skid for at sige det mildt før jeg har fået hvilet mig. Nu har jeg så kort dag i morgen, og så kommer weekenden heldigvis.

Om morgenen skraber jeg is af bilen, ja altså ruderne. Det har jeg såmænd ikke noget i mod, den friske luft der kommer ned i lungerne den stund det tager, gør underværker. Jeg holder utroligt meget af denne årstid. At det er hundekoldt at stå ude og ryge på arbejdspladsen, ja det er noget lort, men til gengæld så ryger jeg ikke så meget når vejret bliver rigtig koldt med blæst og storm, og se det er jo en go ting.

Om nogle få timer kommer Therese hjem fra London, det er dejligt at have hende "hjemme" igen. Gad vide om hun ikke kan lokkes herned en tur;-)

God aften til alle.

3 kommentarer:

Hege sagde ...

Det er hva jeg kaller å være positiv: At det skulle være fint å skrape bilruter. Der følger jeg deg altså ikke. Jeg har kupevarmer.

Ha en fin helg.

Lene sagde ...

Kan du godt sove om aftenen, når du sover så længe om eftermiddagen, det er nemlig mit problem ;-)

Ha en god weekend

judith sagde ...

hege: jeg er stort sett et positivt menneske, og da jeg ikke har noe å trekke utover bilrutene, for å hindre nattrim, ja så må jeg bare gjøre det til noe som kan være koseligt:-)
Go helg til deg også.

lene: tak og i lige måde. De fleste aftener kan jeg godt falde i søvn,men det sker også at jeg ikke kan, det er dog sjældent.