18 november 2007

Tågen

rullede forbi mine vinduer da jeg stod op her til morgen. Jeg åbnede det største af dem, og stak mit hovede ud, tog en dyb indånding for jeg var lidt i tvivl om det var tåge eller om det kom fra kornfyret. Det lignede mere røgskyer end tåge. Heldigvis for mig og mine lunger, var det som sagt kun tåge.
I et godt stykke tid har jeg nu siddet i sofaen og kigget ud på de rullende tågebanker der bølger sig forbi mine vinduer. Ovre på den anden side af vejen sidder en solsort på en gren, den har pustet sin fjerdragt op og virker temmelig stor. Og til min store forundring er der ingen gråspurve der holder til i hækken i dag.

Jeg har så småt tænkt på at skifte navn til edderkopquinden, der er edderkopper over alt her på den lille skole. Støvsugeren kan engang ikke hamle op med dem, de er der nogle få timer efter at den har været rundt i hele huset. Gad vide hvor de kommer fra?

Nu begynder det at vælte ind med biler her på gårdspladsen, det tyder på at det bliver en eftermiddag med masser af gutter der skal snakke og drikke bajere ude i fyrrommet. Så fremt de da ikke bliver omkranset af en tågebanke før de når at gå derind:-)

God dag til alle.

1 kommentar:

therese sagde ...

Tåge er der ikke meget af herinde, ærgerligt, for synes det er så smukt - bortset fra når man skal køre i det.
Du må på med pandelygten hvis du skal ud at gå en tur!