06 oktober 2007

En lørdag

som denne er der langt i mellem syns jeg. Vejret har været kanon dejligt, dør og vindue har stået åben i flere timer, tøjvask er klaret, en halv støvsugning, madlavning, læsning, en laaaang gåtur, - nå ja og så ikke mindst det at jeg nu har siddet og fedtet med min maskine her i gud ved hvor lang tid, fordi jeg skulle sende et dokument men modtager kunne ikke åbne det, så derfor skulle jeg så sende det i en anden filformat,- hedder det det?, nå, men omsider lykkedes det og jeg slap for at blive til en rødglødende prop:-)

Therese har lavet rigtig dejlig mad her til aften, lugten er nået det sydsjællandske efter at have kigget ind på hendes blog:-)

Og så har jeg lige været inde på vønindens blog, hun har skrevet mere om brylluppet vi var ovre til i det jyske. Jow jow, en usedvanlig lørdag har det været.

Fortsat god lørdag til alle.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Du har ganske ret, det har været en pragtfuld dag. Jeg har også fået støvsuget, vasket osv. Nu kalder fjernsynet og du må ha' en rigtig god aften:)

Helle sagde ...

Ja, det er om at nyde sådan nogle efterårslørdage som den i dag :-)

Lene sagde ...

Dagen i dag har været god, heroppe kom solen dog først frem midt eftermiddag, og ved 19 tiden lukkede tågen igen udsynet.
Ha en god aften

Hege sagde ...

Det har vært aldeles strålende vær her også i dag. Varmt og solig. Men jeg har ikke vært på langt nær så effektiv som deg.

Fortsatt god helg.

Natmaleren sagde ...

Jer alle: og vejret har været godt lige siden, det er skønt:-)