23 juni 2007

Sct.Hans aften

og jeg har valgt at blive hjemme. Gaderne er næsten tomme, der er nogle enkelte biler der kører forbi. Jeg har valgt at bruge aftenen til at slappe af i, der kan være der kommer noget på flimmerkassen der skal ses, og ellers så har jeg et strikketøj der evt kan kigges lidt på:-)

Jeg har bagt en ordentlig omgang grovboller i dag, og spist af dem har jeg også, med tandsmør og honning, mums siger jeg bare. Og så har jeg fået serveret jordbær dyppet i honning, det er ret så lækkert og kan anbefales.

Solen har skinnet her sent i eftermiddag så shortsene blev fundet frem, og så har jeg ellers tilbragt nogle timer udendørs i en stor have. Blomsterne dufter dejligt og man kan høre alle bierne summe. Her er også temmelig mange sommerfugle, så jo, der er lidt til øjet.

Om lidt og ikke for længe vil jeg hoppe ind under bruseren, tage noget mere lunt tøj på, og så se hvad resten af aftenen skal gå med.

Kan i alle sammen have en rigtig god Sct. hans aften:-)

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Jeg bli'r også hjemme, men det behøver jo ikke at være kedeligt. God aften og god Sankt Hans :)

judith sagde ...

sifka: nej der kan godt hygges hjemme også:-)
God aften og Sct.Hans til dig også.

Pia sagde ...

I rigtig lige måde Judith, vi har lige som du valgt at blive indedøre denne aften, men jeg kan også høre lyden og musikken fra sankthansfesten fra mit vindue, så lidt sankthans kan man jo altid få alligevel, hvis man ønsker:)

Marianne's mening sagde ...

Rigtig god sct. Hans. Nu er jeg hjemme fa familiefest, det er fint.
God aften

judith sagde ...

pia: tak og i lige måde.
Lugten af bål har bredt sig hertil nu, så Sct.Hans er nået
indendøre:-)

marianne: tak og i lige måde.Så håber jeg at du har haft en god familiefest.-)