24 juni 2007

Massør og healing

er hvad jeg har fået i dag, en hel time. Om jeg syns det var dejligt?, det kan jeg love for at jeg gjorde. Og det var en gave fra vøninden, fordi hun mente bestemt at jeg trængte,- og det gjorde jeg:-)
Jeg kunne enda falde i søvn med en gang da jeg kom hjem og lagde mig, da jeg synes jeg var træt. Det har jeg ikke kunnet i lang tid, flere uger faktisk, så nu håber jeg at jeg falder omkuld og sover med det samme når jeg engang går i seng her i aften, det ku saftsusemig være dejligt:-)

Og ellers så overlevede jeg som sagt Sct. Hans da jeg som sagt valgte at holde mig hjemme. På den måde kom jeg ikke i nærheden af hverken bål eller koste;-)
Det er årets obligatoriske joke, at jeg skal holde mig væk og har været i mange år. Jeg samlede i tidernes morgen på hekse og havde da også langt over tyve af slagsen, nu har jeg sorteret i dem så der kun er omkring de ti stykker. Jo, så der er en grund til at de sender sms osv..... Hi hi.

Fortsat god aften til jer alle.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

sikke en dejlig gave, det lyder afstressende.
Sov godt og drøm dejlige drømme :-)

Marianne's mening sagde ...

Det er altid dejligt at blive forkælet med oplevelser kun til sig selv og kroppen.

Godt du ikke fløj afsted i går, ellers ville vi mangle dig her på bloggen :-)

Rigtig god aften til dig også

Natmaleren sagde ...

lene: det var dejligt afstressende. Kan det så yderligere hjælpe mig til at få sovet ordentlig, og selvfølgelig med dejlige drømme, ja så skal jeg da helt klart afsted igen:-)

Natmaleren sagde ...

marianne: ja det er dejligt at blive forkælet engang i mellem.

Ja jeg tænkte nok at det var en god idè at blive hjemme i går:-)

Go aften til dig også, ja og til lene med:-)