01 maj 2007

Så fik jeg det gjort.

Jeg har været afsted på min første rigtige cykkeltur. Ca 15 kilometer blev det til. Lårene blev ømme ja, men lungerne fejler åbenbart ikke noget, og jeg havde enda modvind enkelte steder;-)
Da jeg nåede skoven drejede jeg lige godt af til højre og tog et langt smut derinde også. Og det er jeg glad for at jeg gjorde, for jeg har set liljekonvaller, - i blomst! Den kønneste blomst af dem alle, syns jeg.
Jeg har mærket duften af rapsmarkerne, og ja jeg har også mærket gyllelugten, i det hele taget så blev lugtesansen ganske stimuleret må jeg nok sige.

Henne ved en mark jeg passerede var der en fasanhøne der trykkede sig ned mod jorden da jeg nærmede mig. Fasanhanen begyndte at løbe hen mod vejen, gad vide om det var den gule farve på min trøje der virkede halvfarlig?

Og så konstaterede jeg at det åbenbart ikke kun er i byerne at der er nogle, der fordi de keder sig, baldrer vinduer eller udøver anden hærværk, det gør de også her på landet.
Nu vil jeg tænde for fjernsynet tror jeg, og se om der skulle være noget interresant, - jeg tvivler;-)

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Godt gået. Var det den gule førertrøje du var iført??

Natmaleren sagde ...

sifka: det må det ha været:-)

Té la mà Maria sagde ...

We have visited his blog-web and find it interesting, congratulations

There visits ours, the irreverent and iconoclast of the world,
is in Catalunya - Spain

Http: // telamamaria.blogspot.com

Thank you very much for the visit

Marianne's mening sagde ...

Det lyde til at det er dejligt at komme afsted på cyklen igen. Jeg syntes det er så dejligt at cykle, specielt når vejret er så dejligt som det er nu.
Godt gået

judith sagde ...

marianne: det var også dejligt. Desværre er jeg blevet forhindret i dag, men i morgen skal jeg igen.

Lene sagde ...

Du er da flittig Judith, får både cyklet og gået.

Judith sagde ...

lene: ja jeg får rørt mig lidt i disse dage, og jeg har bestemt ikke noget i mod det. Det gør godt for både krop og sjæl:-)