21 maj 2007

Jeg har lige

været ude på trappen en halv times tid, med kaffekop og diverse. Efter en halv time måtte jeg gå ind igen, det blev for varmt!!, ja eller så havde jeg en hedetur oven i det hele, varmt blev det ihvertefald, og indendøre det måtte jeg. Og her er næsten lige så varmt selv om dør og alle vinduer er åbne;-)

Vi har haft banko ude på mit arbejde i dag, jeg sad og hjalp to damer med at finde tallene samt delvis at lægge brikkerne på pladen. Det er utrolig hvor stor forskel der kan være fra dag til dag på enkelte af beboerne. Den ene der ellers plejer at være rimelig godt med kunne i dag næsten ingenting. Når jeg pegede på pladen med det oplæste nummer ville hun ta nummeret af pladen, kiggede bagpå pladen, lagde brikkerne andre steder eller bare pillede dem af igen, og rystede på hovedet og syns at hun var meget besværlig og undskyldte mange gange. Det er ikke altid lige nemt, og så er det godt at vi kender damen og ved at hun har sådanne nogle dage.

Lille Mao har i dag fået rigtig kattemad, det er den ikke så glad for, den er nu inde for tredje gang og spiser men kun lidt af gangen. den er nok ikke vant til at bruge kæberne og herhjemme har den jo været temmelig forkælet med torskerogn og torskelever i egen olie:-)

Jeg har forsømt mine gåture i flere dage, cykelen må vente lidt endnu, min skulder har det absolut ikke bedre, men om ikke så længe vil jeg gå en tur i det lune vejr, det skal lige blive lidt mere kølig udenfor.

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Det går nok med nogle dage uden den der motion:)Mener, den dårlige form løber ikke fra os, hahaha, og bare vi ikke mister modet, så skal det nok gå:)

Det der banko, det kommer jeg næsten aldrig til, men de gange jeg har været det synes jeg det er både sjovt og skide spændende, vil jo bare SÅ gerne vinde, men gør det aldrig, såk;)

God bedring med skulderen

Lene sagde ...

Ja det er godt, at I kender beboerne, det er vel også tit det, pårørendes anke til de forskellige institutioner og plejeboliger er, alt for mange vikarer giver en dårlig pleje og omsorg.

Marianne's mening sagde ...

Det lyder som en hyggelig dag med banko. Jeg bliver blød om hjertet omkring den ædlre dame; godt vi kan hjælpe andre mennesker der har brug for det, godt vi kender dem, godt vil brænder for vores arbejde. jeg tror jeg har et stort omsorgsgen i mig:-)
Rigtig god bedring med din skulder. Og tænk der har været varmt hos dig. Her har der været koldt og blæsende.

judith sagde ...

pia:Tak skal du ha.
Jeg fik gået en tur så jeg fik indhentet den dårlige form, tror jeg;-)
Bankospil det er noget for sig, de lever sig totalt ind i det, og når de så mangler et nummer for at vinde så sidder de og kommenterer ganske højlydt nogle af dem.

lene: Det er altid en fordel at der er fast personale på, det er vi absolut enige om. Det giver tryghed for beboerne såvel som pårørende.

marianne: Man skal kunne li at arbejde med ældre mennesker, det har du helt ret i.
Og varme, ja det må jeg sige der har været i dag:-)