06 maj 2007

I går aftes

var jeg på besøg hos vøninden. Sent, ja nærmest ved nattetid hørte jeg larm udenfor. Og det må man sige det var. 4 unge gutter i alderen omkring de tyve, godt beruset. Den ene sparkede vildt til gadelygterne så de slukkede, en gik med fodgænger skiltet, jo de hyggede sig samtidig med at de begik hærværk...
Det kunne vøninden simpelthen ikke ha, så hun for ud af døren og begyndte at skælde ud, samtidig med at hun sagde at hun kendte et par af ansigterne ( hvilket hun ikke gjorde). Jeg var en piveskid, er det noget jeg ikke gør, så er det at råbe efter fulde folk, så jo, jeg holdt mig indendørs og fulgte med fra vinduet.
Da hun kom ind igen varede det ikke længe før hun alligevel ville ud og kigge lidt mere efter dem, det gjorde en af naboerne også, og jeg gik ud på trappen.
Længere oppe af gaden delte de fire gutter sig, og lidt senere slentrede de to af dem forbi huset. Vi hørte dog ikke mere til dem. Naboen havde ringet til politiet men vi så aldrig en politivogn.

I dag har jeg bare oset ude i solen, gravet et enkelt hul og plantet en hortensia. Nu er jeg træt i hele skroget, ikke af at grave et hul, men af solen og al den friske luft. Jeg er engang ikke i stand til at ta mig sammen til at gå eller cykle en tur:-) Så er jeg træt skal jeg hilse og sige, men der sker vel heller ikke det store ved at springe en enkelt dag over;-)

Nu vil jeg drikke mig en kop the, og kigge lidt i det nye IN blad.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tja - jeg må jo forekomme frygtindgydende, når jeg sådan puster mig op. Men jeg reddede da MIN gadelygte - og de efterfølgende ;)
Vøninden.

Marianne's mening sagde ...

Jeg er vist heller ikke så modig ang fulde folk og en skæld ud :-)
Jeg kan godt forstå du er træt efter al den friske luft. Vi er jo meget mere ude :-)Selvom vejret her er regnvejr og det har været lidt koldt idag.
Forsat rigtig god og afslappet aften

Lene sagde ...

God aftenhygge :-)

Pia sagde ...

Man skal da tage fridage for alt den motion, ellers bliver det bare alt for surt i længden, og er der ikke noget med at kroppen også skal restituere sig;) Det plejer jeg ihvertfald at holde mig til når jeg ikke gider:)

Farmer sagde ...

Godt at Vøninden tog affære.
Det hjælper som regel at sige et par drøje sandheder.

Deborah sagde ...

Jeg er typen, der ihvertfald ikke bare kan se på. Men jeg havde nok ringet til politiet. Så er spørgsmålet, om de gider dukke op?

Natmaleren sagde ...

bente: du er en frygtindgydende quinde når det tar dig!

marianne&lene: jo tak, jeg havde en god aften:-)

pia: fridag fra motionen blev det, med god samvittighed:-)

farmer: det hjalp nok at hun pyntede på det og sagde at hun kunne genkende et par af ansigterne, hun er en skrap kvinde når det gælder:-)

deborah: der blev ringet til politiet:-)