04 maj 2007

Endelig aftensmad

bestående af kylling, rejer og masser af grønt svitset sammen med karry og paprika. Det er halvstærkt, men det smager rigtig godt. Og jeg trænger, jeg er sulten efter en cykeltur på en lille time.
Jeg har set adskillige harer ude på marken, et par agerhøns der lettede, en fasankok med fire høner, en skovskade, og for ikke at nævne masser af proteinrige insekter der ramte min mund såvel som øjne. Jeg har fået masser af proteiner i dag:-)
Jeg kommer til at købe mig et par store solbriller, egentlig har jeg set et par der godt kunne bruges, men jeg tror ikke Therese vil af med sine Chanel solbriller;-) Eller vil hun??????

Nu er det begyndt at blive mørkt udenfor. Lille Mao er forsvundet herfra for længst, god og mæt. Hun har fået torskelever i dag. Hun har sågar ligget ude i gangen og sovet samtidig med at jeg tog en lille lur på en halv times tid.
Hun havde ellers travlt i dag med at rende lidt frem og tilbage, der er nemlig kommet to ællinger omme bag huset, og de er jo spændende. Hun kan ikke komme i nærheden af dem, for der er tre andrikker der holder øje. Gad vide om hunnen så ligger og ruger stadigvæk siden hun ikke var der?

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Der er masser at se på på dine cykelture. Det lyder som en tur efter mit hoved :-)

Hege sagde ...

Jakten på solbriller er ikke lett om dagen. Jeg vil nemlig ikke ha de store divabrillene, så nå kjøper jeg alt jeg måtte komme over av smale, kule solbriller. Det skal sies at det er ikke mange som har dem i år. De er visst ikke moderne. Foreløpig har jeg funnet et par.

Therese sagde ...

Du må da gerne låne dem ;-) hi hi. Ellers har H&M mange fede briller til mellem 50-100 kroner.

judith sagde ...

lene: det er lige før st du skal med en tur:-)

hege: jeg foretrekker også de smale brillene og har et par av dem. Men når jeg cykler er det greit å ha noen som er litt større og som dekker litt av sidene så alt småkrypet blir holdt vekk:-)

therese: jeg kigger i H&M hvis jeg kommer forbi:-)

Marianne's mening sagde ...

Jeg er imopneret over de lange ture du kommer ud på. Virkeligt flot.
Jeg har lige for første gang i mit liv købt solbriller. De er nu noget dyre, men så er der også styrke i. De er store og fine, syntes jeg. Nu må jeg vente på de bliver klar til hentning

judith sagde ...

marianne: Jeg kan slet ikke undvære mine ture, og skal helst afsted hver dag:-)
De nye solbriller,
det er nok en helt anden pris når der er styrke i dem. Hvor lang tid må du så vente på at få dem?
Ha en god aften:-)