22 april 2007

Weekenden er gået

med at sove. Jeg tror nok at jeg har sovet i ligeså mange timer som jeg har været vågen......
Her ved halvfem tiden pakkede jeg mig sammen, og gik en lang tur på en time eller lidt mer, for ikke at falde i søvn igen.

Halv-vejs lå der en bunke tomme patroner ude på vejen, jeg talte seks af dem og tænkte at det var da et underlig sted at smide sådanne nogle.

Jeg så nogle viber, en hare og en pæn blå himmel. Jeg hørte enkelte biler i det fjerne, og masser af fuglesang. Da jeg kom ind i skoven blev lydene helt anderledes. Fuglesangen bliver mere intens, jeg tror alle der færdes i skoven ved hvad jeg mener.

På vej hjemover kom jeg forbi denne mark, og kunne slet ikke stå for den. Billedet taler sit eget sprog, jeg behover ikke kommentere det mere. Nyd det og prøv at mærke den følelse det fremkalder.

Jeg har brygget mig en kop chili the som jeg sidder med nu. Solen skinner stadig, vinduet er åbent, og fuglesangen kan nu høres inde i stuen.

God søndag aften til alle.

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det er ren sommerstemning og så i april!
Chilite lyder interessant. Håber du nyder den og aftenen.

Marianne's mening sagde ...

Du er vel ikke ved at blive syg, med alt det du sover? Jeg bliver da helt bekymret.
Godt du kom ud og og fik frisk luft.

Smukt billede, er det en rapsmark?

Judith sagde ...

sifka: velkommen forbi min blog. Ja jeg hyggede godt i går aftes, chili theen blev temmelig stærk efterhånden som den stod og trak i kanden:-)

marianne: det er en rapsmark ja, den er bare så flot lige nu.
Nej jeg er ikke ved at blive syg, men engang i mellem så tror jeg bare at man trænger til ekstra søvn:-)

Pia sagde ...

Hvad pokker er chilithe? Det lyder krads, eller?

Natmaleren sagde ...

pia: velkommen forbi min blog. Chilithe består af:lakridsrod,kakaoskaller,krusemynte,fennikel,anis,ingefær,pebermynte,brændenelle,chili,kanel,kardemomme,nellike og sort peber. Den kan købes i helsekostforretninger under navnet "Sweet Chili" mexican spice.
Man kan godt smage at der er chili i, men den overdøver ikke alle de amdre urter. Den er rigtig god når den bliver afkølet.

Pia sagde ...

Jeg har faktisk lovet mig selv at drikke en kande urtethe om dage, fordi kaffe i sig selv ikke er godt i store mængder, fordi for meget giver farvede tænder og så cfølig fordi urteen er sundere og denne udrensende:)
Den der chili, den skal jeg prøve, det lyder som nogle velsmagende ting der er i:)

Judith sagde ...

pia: den kan anbefales, den er rigtig god:-)