23 april 2007

På mit arbejde

i dag blev fjernsynet tændt i god tid før klokken 11.00. Det var det en af kollegaerne der sørgede for, og se det var en god ting. De få borgere vi havde, satte sig godt til rette, fik serveret kaffe og chokolade, jo der sneg sig også en flødebolle ind, og så var der ren nydelse og hygge. Den lille prinsesse skulle vises frem i dag.
At se udtrykket i ansigtet på den ene af dem var det hele værd. 90 år gammel og helt salig i ansigtet, jammen kan det blive bedre?
Og så gik snakken ellers omkring navne, hvad der passede, hvor mange navne osv osv.
Jo, de havde en god formiddag havde de, og ikke mindst, det havde vi også:-)

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Ja, man er vel nysgerrig:) Jeg stod også med fjernsynes tændt lige i rette tid. Og navne, det gætter vi vidst alle på nu, men det er jo også med til at holde kongehuset oppe på en plan hvor vi andre aldrig kommer. Det er da lidt eventyr hver gang der sker nyt i kongelige gemakker:)

Natmaleren sagde ...

pia: selvfølgelig er man da nysgerrig:-) Og i dag var vi mange, flere personaler kom også forbi for at se om vi havde tændt for fjernsynet, og snakken om navne gik også blandt dem.
Joda, der er lidt eventyr over det:-)

Marianne's mening sagde ...

Det er lige præcis det man skal gøre for de mennesker på sit arbejde. Det er både en oplevelse og dejligt at være sammen om sådan en oplevelse. Jeg kan lige forstile mig borgerne og personalet, at I har hygget jer.

Judith sagde ...

marianne. ja du kan tro at vi hyggede:-)