06 april 2007

Bonden

har været ude med riven;-) Det kunne godt se sådan ud, jeg er dybt imponeret over hvor fint det ser ud, over hele marken!
Et lidt uskarpt billede desværre, men jeg kunne ikke stå for den nypløjede stribe op mod den tørre jord til venstre. Der var en rigtig flot kontrast.
I det hele taget så er der så mange ting der sker ude i naturen nu at man næsten ikke kan følge med. Det går stærkt nu.
Jeg så et par fasanhaner, de har ikke samlet sig høner endnu. Jeg troede ellers det var tiden til det også for dem, men det kan være der har været en fasanhane før dem der har samlet sig et helt harem til:-)
To harer så jeg også, midt ude på vejen. De stoppede op nogle meter foran mig og løb så ellers afsted ud over marken. Der stoppede de så op igen, og kiggede lidt mens jeg gik videre.
Nu begynder mørket at sænke sig over den gamle skole, og her er stille og fredelig.

5 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Hvor er du flittig i naturen.Også i går, 45 min i blæsevejr. Jeg har ikke været uden for en dør i dag, men har dog haft vinduerne godt åbne. Det har været lidt overskyet hos mig, hvor jeg kan se du har haft lidt blå himmel også.

Therese sagde ...

Det lyder dejligt. Gid det var mig der var på den gamle skole lige nu, herinde er her kedeligt med kedelige rapporter der skal skrives :-(

Natmaleren sagde ...

marianne: jeg prøver at komme ud hver dag så fremt jeg kan, uanset vejr. Her i aften har det næsten været skyfrit, det har bare været så dejligt:-)
therese: du er så hjertelig velkommen:-)

Helle sagde ...

Når jeg cykler forbi sådan en mark, så tænker jeg også på hvor fantastisk veltrimmet og flot det er. Revet fint i snorlige rækker.

Judith sagde ...

Ja det er ret imponerende at se:-)