08 marts 2007

Solen

har igen været fremme. Den kom ligeså stille i løbet af eftermiddagen med sine lune stråler. Det er helt fantastisk hvordan det hele ændrer sig så snart at solen skinner. Ikke mindst alle farverne udenfor. Til og med grenene der ligger i grøftekanten, normalt grå og kedelige at se på, får lige pludselig en gylden farve.
Bonden der har kørt i pendulfart hele formiddagen med gylle,( der bla gjorde at jeg tilsidst lukkede vinduet),gjorde mig småirriteret over stanken der kom snigende. Da jeg så var ude at gå en længere tur, var gyllestanken slet ikke så ille alligevel, den hørte med til det gode vejr. Ja solen kan gøre sit, med både det ene og det andet:-)

Ellers så står den stadigvæk i maleriets tegn, mange timer er indtil videre brugt, og der er mange tilbage endnu før det bliver færdigt. Men jeg hygger mig, og tidsfornemmelsen forsvinder helt når jeg er i gang.

Nu har jeg brygget mig en kop kop stærk kaffe, så sover jeg ikke foreløbig, og så vil jeg lige kigge lidt på fjernsynet, om der er noget der er værd at kigge på. Er der ikke det, så har jeg noget maling der venter.

Ha en god aften derude.

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Måske kommer der snart et billede af billederne??

Natmaleren sagde ...

jooooowdaaaaa..... skal lige blive færdig med det først:-)

Marianne's mening sagde ...

solen har og været fremme her. Lyset var helt forår. Den skinnede ind af mine vinuder til kl 17.30. Det er jo helt nyt, at det er så lyst så længe.
Det er nu også en god tid at gå i møde.