08 marts 2007

At bo

i et lille samfund som jeg gør har absolut sine fordele. Det er faktisk helt umulig at støde ind i et surt ansigt, her er smil på alles læber, og nu har jeg boet her såpas længe at alle hilser. Gammel som ung, og jeg bliver da også stoppet af den ældre garde når jeg er ude på min daglige gåtur. De hved hvor jeg har boet før, hvor jeg arbejder, og at jeg kommer oprindeligt fra Norge. Vi har enda fælles bekendte, for jeg får hilsener af døtre og børnebørn. Ja så er verden ikke stor, og hvis jeg går rundt og tror at der ikke er nogen der hved hvem jeg er, ja så tar jeg gruelig fejl:-)

I går så jeg at råvildtet stadig går i flok, det kan ikke vare længe nu før de begynder at gå hver til sit. Der er utrolig mange her i dette område, i går så jeg to spring, ikke så langt væk fra hinanden, og de var mange.

I dag har jeg igen været på listefødder, krikanden var ude på gårdspladsen sammen med gråænderne, men jeg blev opdaget og pist væk var de faktisk alle sammen. Jeg kan åbenbart ikke liste godt nok:-)

3 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Der er fordele, og nogle gange ulemper at bo i et lille smafund, men jeg syntes det må være mesr fordele. Det må give tryghed. At der også bliver passet på og holdt øje med en, hvis noget skulle ske.

Farmer sagde ...

Her er rådyrene i mellemfasen.
Går lidt hver for sig og samles så lidt igen.

Vi har bl.a. 2 råer og en buk, som holder til i haverne her i landsbyen.
Bukken bliver en flot gaffelbuk i år, og måske endda 6-ender. De er bange for fodgængere og cyklister, men kørende biler reagerer de ikke på.

Natmaleren sagde ...

Marianne: der er helt klart både fordele og ulemper ved at bo sådanne et lille sted, men heldigvis er det som sagt mest fordele:-)

farmer: Jeg snakkede med en i dag der sagde noget det samme som dig, at de burde ha begyndt at gå lidt for sig men åbenbart stadig samler sig.

Råvildtet her ser heller ikke ud til at være særligt bange for biler.

Det er nu meget hyggeligt at ha dyr gående så tæt på gårdene.Det bliver spændende at se hvad bukken udvikler sig til at blive.