27 marts 2007

Køligt

her til aften syns jeg det var blevet da jeg var ude at gå. Jeg har nok fået taget for lidt tøj på, og den bæsende vind kom lidt bag på mig. Nu har jeg tilgengæld pakket mig godt ind i min lune uldtrøje så varmen er ved at vende tilbage.

Da jeg kom hjem sludrede jeg lidt med min udlejer. Vi havde en snak om alle ænderne, alle de hanner der er i forhold til hunner. Det er ren og skær massevoldtægt det der foregår for tiden på de få hunner her er, så der burde gøres noget, var vi begge enige om. Så nu må vi se hvordan det går, om de falder lidt til ro eller ej.

Jeg har fundet min gamle walk mand frem og et par kasettebånd med Jethro Tull. Nu vil jeg gå lidt i gang med symaskinen, og se om jeg kan få lavet lidt her i aftentimerne. Jeg har klippet klart til en taske mere, og en ting er sikkert, i morgen er den færdig eller rettere sagt, det bliver den:-)

12 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Jeg har været til et møde i aften, hvor et vindue var åben. Jeg kunne faktisk godt mærke det var noget koldt at sidde der i træk.
Nu er jeg hjemme i varmen igen ;-)

fivetosix sagde ...

Ja den er lidt lumsk denne årstid. Det kan hurtigt blive koldt hvis ikke der er læ og sol.

Judith sagde ...

marianne: det er altid rart at komme ind i varmen igen efter at have blevet lidt kold. Og der er stadig køligt udenfor men jeg tror man glemmer det lidt når solen nu skinner så dejligt som den gør i disse dage:-)

Judith sagde ...

fivetosix:ja der skal læ til hvis man skal sidde ude, ellers bliver det hurtig koldt.

Helle sagde ...

Jethro Tull - århh - det vækker minder. Jeg har gode gamel LP plader med dem. Men intet anlæg at spille LP plader på, pt. Øv.

Judith sagde ...

helle: De vækker minder ja, og det er god musik. Desværre viser det sig at et af de gamle kassettebånd ikke duer mere, det er ærgelig, men det kan være at de kan købes som cd`ere. Jeg må ud og kigge en af dagene:-)

Rune Clausen sagde ...

Jamen det kan de da i hvert fald! Og hvis man vil kan de også høres live i Århus til september

...Og så synes jeg læste noget med Led Zeppelin et sted på din side... kender du The White Stripes og/eller The Raconteurs? Frontmanden Jack White har en usædvanlig evne til at ramme ind i noget meget Led Zep agtigt i sine kompositioner!

Farmer sagde ...

Jeg har også altid undret mig over, hvilken mening der skulle være med alt det jageri med de ænder, som endnu ikke ruger.
-Og så udruges der fra naturens hånd omkring 55 % andrikker. Også sært; ikke mindst, da en andrik let kan nå at befrugte flere ænder.

I polen var der tidligere jagttid på andrikker i foråret.
Det var efter sigende meget befordrende for bestanden.
Der er det samme problem med fasaner, hvis vi ikke får skudt kokke nok i efteråret.

Så skyd altid efter andrikken, hvis du har valget i efteråret, når du er på jagt.

Farmer sagde ...

-Og så kan jeg også anbefale White Stipes.
Bl.a. med en fin fin udgave af Partons "Jolene" (staves det sådan???)

Natmaleren sagde ...

rune: Jethro Tull, jeg har aldrig hørt dem live, det må være en fed oplevelse:-)
Nej jeg har ikke hørt om White Stripes, men jeg har været inde på youtube og lyttet, i lang tid, de er gode, så det ender vel med at der bliver købt noget af dem også. Tak for tipset:-)

farmer: Her omkring i området hvor jeg bor, burde der klart være "jagttid" på andrikkerne i foråret, der er så mange af dem.

Og jeg har hørt White Stripes udgave af Jolene:-)

tina sagde ...

Jaaaaa, jeg glæder mig til at se din næste taske ! så kreativ du er !
Så kan jeg fortælle dig at jeg skal starte med at gå til noget tegning ? modeltegning hedder det vidst ? ( sammen med Merete og hendes søster )
Vi ses min søde kollega.

Judith sagde ...

tina: Du skal nok få set taskerne når de engang er færdige.
Modeltegning er spændende, så glæd dig til det, og så vil jeg glæde mig til at se dine tegninger:-)
Vi sås om ikke så længe.