17 marts 2007

Godt en time

brugte jeg på at sætte snor på malerierne, pakke ind i bølgepap, skrive journalnummer på billede samt embalage, vikle plast samt tape og binde med snor til sidst. Godt pakket ind blev de lagt i bilen, og afsted det bar for at aflevere. Da jeg så fik dem afleveret skulle jeg pakke det hele ud igen! Arj, havde jeg vidst det ville jeg ikke ha brugt så lang tid på det. Nu vil jeg investere i en rulle bobleplast, det er noget nemmere at ha med at gøre.

Jo og så fik jeg da set nogle af de andre der afleverede deres kunstværker. Ja jeg sidder med et bredt smil på læberne nu når jeg skriver det, kan altså ikke lade være. Kender i typen der bare oser af at, her er JEG, hov hov dèr, ka i se jeg står her, vride vride krop, spidse munden i et stramtantet kyssetruttemund, hov hov jeg er her stadig, og jeg har altså 7 billeder med for så kan jeg bedre afgøre hvilke fem jeg vil udstille, og så kan i jo liiige se hvor dygtig jeg er.....
Hertil skal jeg lige tilføje at man måtte aflevere fem værker max, og de skulle tilmeldes for et stykke tid siden med tittel, så denne kysmigtrutmundvridekropquinde må ha samme tittel på samtlige værker:-)

Nå, så kom jeg lige af med det, og ja jeg smiler stadigvæk, og der er måske også nogle af jer der læser dette der syns at jeg er et værre stykke quindfolk når jeg tillader mig at skrive som jeg gør lige nu.

Da jeg kørte derfra kværnede jeg en pakke kiks med karamel og chokolade (12 stk), og skruede højt op for AC DC. Mit humør boblede, og gør stadigvæk.....

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror du kommer i en eller anden rekordbog med dit nye udtryk:
kysmigtrut...........
OG: Håber du får alle billederne med.
Siger vøninden

Judith sagde ...

:-)

Marianne's mening sagde ...

Det lyder som en rigtig god dag med megetn smil på læberne. Og så lige de det kiks med karamel, så er der også blevet hygget.
God lørdag aften

Judith sagde ...

marianne: jeg blev fuldstændig syg da jeg så de kiks:-)
God lørdag til dig også.

Therese sagde ...

Puhhh de lyder kvalme de kiks, men pyt det er jo lørdag. Og efter al den kyssetruttemund du har set på i dag, er det da også helt i orden at kværne nogle af dem !! :-)

FiveToSix sagde ...

Ha ha :-D
Ja! Der er for mange af de der typer.......Godt du kan se humoren i det, og havde dine kiks ;-)