15 marts 2007

Det er en

dyr måned jeg er inde i åbenbart. Føj føj,bilforsikring, jagttegn, andre halvspegede regninger,og en bil der nu står på værksted pga af lydpotten der begyndte at hoste og larme.
Jeg kørte bilen ind til byen på værkstedet før der var for megen trafik på vejene, tænk hvis nu lydpotten røg af! Det har jeg prøvet før for mange år siden, i et lyskryds, og det var bestemt ikke sjovt:-( Sure bilister der dyttede, rystede på hovedet osv, indtil en sød fyr endelig hjalp med at få skubbet bilen ud til kanten så andre kunne komme forbi.
Nå men jeg fik afleveret bilen og gik så de små ca 6 kilometer herud til hvor jeg er nu, det ville blive for langt at gå hjem til skolehuset, og der kører ikke ligefrem busser hver time.
Den skulle være klar til at hente i morgen engang.

Jeg blev færdig med mit maleri, det er lidt ærgeligt at jeg ikke har taget billeder af forløbet, for fra jeg startede og indtil det færdige resultat har billedet forandret motiv fire gange.
Det er sjovt at se hvordan farvevalget også endrer sig når man leger med farver. For en par år siden og frem til nu. Der ligger en god del af en selv, og man kan nærmest aflæse hvordan man har haft det ved at kigge på farverne. ( Ingen af de gamle billeder er sorte:-)
Jeg kan dog sige at at dette maleri (har taget et billede af det) har lyse og lette farver, det er nærmest dansende let at kigge på.

Nu er det så ægtempera der står for tur. Det ser jeg frem til at fordybe mig i, det er bare så fantastisk en oplevelse at kunne fordybe sig uden at tænke på noget andet. Alle burde prøve det, det er den rene terapi, og kan varmt anbefales.

3 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Jeg glæder mig til at se billedet.
Lydpotten, hvis den falder af, så larmed det meget, ikk?
(jeg kører ike bil, kan du sikert høre ;-) )

Judith sagde ...

Jo det larmer noget så forfærdeligt, men nu er den heldigvis i orden igen, og jeg kan køre uden at tænke på at noget som helst falder af:-)

Marianne's mening sagde ...

Sikke jeg da skrev i går; alle de fejl.Jeg var vist træt. Jeg beklager :-)
Godt bilen blev lavet