23 februar 2007

Jeg er næsten

lige kommet ind af døren efter en halvlang gåtur. Der er føget godt til enkelte steder, det er halvkoldt og det blæser rimelig godt efterhånden. Men det er friskt og dejligt.

Jeg er ikke hjemme hos mig selv, jeg er sneet ude og ikke inde hvis man kan sige det. Så nu kamperer jeg hos vøninden til i morgen ( det er godt at ha vøninder man kan overnatte hos når man er i nød:-)
I eftermiddags fik jeg at vide at jeg umulig kunne køre med min lave bil henover de snedriver der ligger enkelte steder ude på de små landeveje. Og dum er jeg ikke ( syns jeg selv da) så det ville jeg engang ikke indlade mig på at prøve, altså køre hjem og evt. komme til at stå der midt i en bunke sne. Dækkene på min bil er heller ikke for gode så det bliver den næste større udgift, de skal bare være i orden.

Her er ikke så meget trafik, sneen har også gjort sit ved vejen her. Nogle enkelte drengerøve sætter farten op for at få lidt slinger på bilen ( nævner ikke noget om dengang vi selv var unge og trak håndbremsen, på glat føre og i halvgod fart:-) og det er vel som det skal være, det skal lige prøves.

Nu vil jeg sætte mig ud i køkkenet, og slappe af, og nyde den stille aftenstund før jeg kryber til køjs inde på "jomfrukammeret".

Så til alle jer der lige kigger forbi: Ha en fortsat go aften, og nat:-)

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Synd jeg ikke er dernede så vi kan prøve det med håndbremsen :-)

Judith sagde ...

Ja, så skal du skynde dig for i løbet af nogle dage er sneen væk, og det er sjovt, der skal bare ikke være nogle i nærheden:-)