24 februar 2007

Is

over det hele. Jeg blev som sagt sneet ude i går, i dag er jeg blevet ringet op fra landet med besked på at ikke køre nogle steder pga is på vejene. Pjat tænkte jeg, det er der da ikke her hvor jeg kan se ud fra køkkenvinduet. Men jeg tog gruelig fejl gjorde jeg, for da jeg gik ud for lige at skrabe sne væk fra trappen og salte (fruen skal selvfølgelig ud i dette vejr) gik det op for mig at her var det glat. Min bil ligner en isskulptur, ganske pæn at se på, ihvertefalde så skinner den nu:-)

Fruens bil var noget nemmere at komme til, den har nemlig ikke været i brug i nogle dage, så der lå et lag med løs sne nedenunder. Jeg skulle dog være superquinde og hamrede derfor min albue ind i noget sammentrykt is nede ved den ene fordør. Behøver jeg sige mere....

Nu er jeg bare afventende, og enten så kommer jeg afsted eller så gør jeg ikke. Glad for at der blev ringet, det må jeg sige jeg er:-)

2 kommentarer:

FivetoSix sagde ...

Uuuh JA! Godt du blev advaret.
Her hos os er det til at se ;-)
Alle vore vinduer mod øst ligner sådan nogle matterede, boblede ruder, som man i gamle dage havde som badeværelsesvinduer ;-)

Natmaleren sagde ...

Ja det er godt at man har nogle der engang i mellem giver praj om hvordan vejene ser ud derudaf:-)