03 december 2006

Første


søndag i advent. Det er i dag, og her i mit nye hjem er der blevet tændt lys. Det er utrolig hvad sådanne et adventslys kan kalde frem af minder, det er nu noget specielt omkring det at nærme sig julen. Og tankerne får lov at vandre, dem der ikke er hos os mere, dem der stadig er, og de nye der er kommet til i familien. Det er som det skal være.

I dag har jeg haft gang i den. Stod tidlig op, hvis man da kan kalde det tidlig at stå op kl. 08.30, for nogle er det nok nærmest formiddag...
Har hentet nogle flere ting ude hos vøninden, passet bassen i nogle timer, hjem igen og pakke lidt ud osv, osv..

Jeg er blevet ringet op af en quinde der tog mit visitkort til julemarkedet i Karrebæksminde ( det gik forøvrig ganske godt viste det sig da jeg talte kassen op ) hun ville gerne købe en af mine hæklede engle. Hendes mand og sevfølgelig hende selv havde snakket om den, hele sidste uge, og kommet frem til at den måtte de eje! Begrundelse var at den var sød og vulgær på en og samme tid! Okay tænkte jeg, det har jeg s.. aldrig tænkt over at de/den var, men pyt med det. I morgen er de de heldige ejere af en engel! Vulgær eller ej!

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Det ser fint ud med den adventsdeko til det nye spisebord :-)
Dejligt!

Natmaleren sagde ...

Ja den er ikke så ringe enda..