02 november 2006

Jeg er

simpelthen bare så glad! Efter at have boet på værelse i drømmehuset i næsten 10 måneder ( stor tak til vøninden ), er der endelig sket et mirakel! Jeg har fået en lejlighed!! Yuppi, yupii, det er lige før at jeg hopper op på skrivebordet og danser af bar glæde...

Mit nye hjem ligger ikke så langt fra hvor jeg boede før. Ude på landet. Det gør det næsten endnu mere fantastisk, at finde noget ude på landet. Eller rettere sagt, det er en lille landsby, men hvis jeg tar traverstøvlerne på og går en små 50 meter, så er jeg ude ved de åbne marker.

80 kvadratmeter + et lille skur. Pris 4600, og det er med varme og vand som jeg kan bruge ubegrænset af. Strømmen vil ligge på ca små 800 i kvartalet. Min bankrådgiver siger at det kan ikke gøres billigere. Endnu mere yupiiiiiiiiiii!!!!!!! Tror sgu jeg lige rejser mig op og danser lidt alligevel!

Dansen overstået. Har jeg nævnt at jeg er glad i dag??????


Udenfor drysser sneen ned, ganske tæt, og har allerede lagt sig som et tæppe og indhyllet det der indhylles kan. Hvor er det dog et smukt syn. Jeg har tændt stearinlys som står lige ved siden af vinduet og kaster sit gyldne skær fra flammen ud over skrivebordet. Det er bare råhygge det hele, og jeg nyder det i fulde drag.

Sagde jeg at jeg var glad, og at jeg har fået lejlighed???????

6 kommentarer:

therese sagde ...

Tillykke tillykke tillykke tillykke !!!! Hvor er det bare fedt fedt fedt fedt fedt !!!!

Natmaleren sagde ...

Yes yes yes yes yes!!!!

tina sagde ...

Hvor er jeg bare super glad på dine vegne ! ja mere end du måske tror.
Glæder mig til at høre endnu mere..........
Tusind gange tillykke.
knuz Tina

eric sagde ...

Stort tillykke selvfølgelig. Men hvad siger vøninden. Hun mister jo sin husbestyrerinde og undskyldning for, at hun ikke kan finde sine ting. Det plejer jo at være den unge pige, der har gemt dem for hende. Så måske er det ikke særligt socialt at flytte - eller også må du komme flere gange om ugen og gøre alt det, du plejer.....:-)

Anonym sagde ...

´Hjertelig tillykke Elm´ hvor jeg glæder mig på dine vegne. Glæder mig til at se dit nye hjem og kunne dumpe ind sammen med ungerne i ny og næ. Og tja ´husbestyrinderollen´ som bliver nævnt, det er da heldigvis et levn fra fortiden og vist ikke noget nogle ligefrem stræber efter ell. behøver nu til dags.

Knus Mons

Judith sagde ...

Tak til jer alle, og ja jeg er sgu glad!!!