18 september 2006

Mandag morgen

Kender i det at i har sat jer ud i bilen, startet motoren, kørt ca 50 meter, og så stopper den der. Dvs. motoren kører men den vil ikke trække. Det var lige det der skete for mig i morges, så sad jeg der og pumpede løs på gassen, og der skete ikke en skid!

Ud af bilen, åbne op foran og kigge ned i motoren for at se om jeg overhovedet kunne se noget. Det kunne jeg selvfølgelig ikke, men jeg kunne mærke en varme der steg op fra motoren. Nå, tænkte jeg så, hvad f..... er der så galt? Ind i bilen igen, starte dyret op, og gi gas igen. Omsider begyndte den at bevæge sig, ca. 10 meter hen ad vejen, og så stop igen! Lort, lort, lort!

Der sad jeg så, og det var mandag morgen, jeg var på vej til arbejde, og troede jeg var i god tid....
Igen begyndte dyret at bevæge sig, og i sneglefart lykkedes det mig omsider at nå frem til mit arbejde.

Bilen har nu været på værksted! Der er skiftet filter, der kom ikke luft ind til motoren ( har ikke så meget forstand på det der ), men som de sagde, forestil dig at du ikke får luft, så virker maskineriet ikke! Nej, det ved gud det da ikke gør, så falder man da død om!
Og fire tændstifter ( tror jeg det hed ) blev skiftet, så nu skulle bilen være i orden igen. Det håber jeg sandelig den er, det finder jeg ud af i morgen tidlig. ( Havde ingen problemer da jeg køret hjem )

Jo, se det var en rigtig mandag morgen!

5 kommentarer:

fivetosix sagde ...

Åh Ja! - Det skal bare virke det der skidt.
Hvorfor eller hvorfor ikke, det er lige meget.
Håber den virker i morgen ;-)

Judith sagde ...

Det håber jeg også at den gør, nu skal den bare køre skal den!

therese sagde ...

Det er da vist ikke dig der skal give mig rundvisningen i motoren ;-) hi hi hi. Men håber lortet virker i morgen!

Einpekkar sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Einpekkar sagde ...

Nånå! Selvsagt er det irriterende og stressende når mekaniske innretninger ikke gjør som man forventer. Men du min due vet nok forskjell på tennplugger og andre plugger og fikser nok det meste om du bestemmer deg for det.