07 juli 2006

Godt og skidt

Ved et tiden i nat stod jeg op fra mit dronningesæde, tog min hovedpude og gik indenfor. Ind i jomfrukammeret og væltede omkuld på briksen. Det havde absolut ikke noget med vejret at gøre, for det var dejligt. Men vore naboer havde gang i den! Ja, altså med snakketøjet, og de blev mere og mere højrøstet efterhånden som tiden gik. Det kan være der var noget snabelvand der var medvirkende til den høje stemning, hyggelig havde de det,- og det er også sommer, og vejret er perfekt til at være ude i, i de sene sommertimer. Nå, men når man som jeg skal op tidlig og på arbejde, så er jeg ihvertefald afhengig af at få nogle timers søvn ( helst ikke under 8 tim ) ellers så fungerer jeg bare ikke. Så jeg samlede mig som sagt sammen og gik ind.
Det er både godt og skidt at bo så tæt op ad hinanden. Der ude på landet hvor jeg boede før, kunne man gå udenfor og råbe så højt man kunne, uden at der var nogle der hørte det, eller spille høj musik for den sags skyld. Det var lækkert.

Nu er regnen endelig kommet, og jeg har travlt. Skal lige nå at få pøset noget vand over luksuslegemet, så ha en god dag alle sammen.

5 kommentarer:

Therese sagde ...

Og god arbejdslyst. Her er regnen ikke kommet endnu, og mit hoved er helt tungt af den trykkende lumre varme!

Helle sagde ...

Her på vestfyn er der høj klar himmel og tørvejr. Vi får måske også en skylle inden dagen er omme?

Judith sagde ...

Hej i to! det blev kun med den smule regn i morges. Dagen har været skyet indtil her i eftermiddag. Og så blev det varmt igen. Håber at der kommer en ordentlig byge snart.

Farmer sagde ...

Oh, du heldige.
Vi sukker efter regn!!!!!!!!!
Og ikke en dråbe er faldet.

Du må åbne en regndanseskole.

Er lige i disse minutter kommet hjem fra en smuttur i Polen.
Det er som en ørken hele vejen fra Gdansk til DK.

Natmaleren sagde ...

Ja det kan være at jeg skal ha åbnet en regndanseskole. Ingen dårlig idè :)

Det blev kun med regnen i morges desværre, og fliserne nåede engang ikke at blive våde!

Og velkommen hjem fra " ørkenen ".