13 juni 2006

Smut-tur

I dag satte jeg tre bordventilatorer op ude på mit arbejde. Det hjalp noget, ganske meget må jeg sige, og der var også andre der var ganske tilfredse med løsningen. Min anden kollega var ude i gårdhaven, og der var rigtig mange der sad derude og nød det gode vejr. En dejlig sommerformiddag for alle. Efter middag var vi to der kørte ud og handlede ind til vores arrangement på mandag. Der var en del der stod på listen, men vi bliver også 80 deltagere i alt. Indkøbet var overstået i løbet af en halvanden times tid.

Jeg har besøg af Therese, det er ganske og temmelig hyggelig. Hun har lavet lidt mad til os alle her til aften, og vi har siddet ude i haven i mange timer. Nu vil hun se fodbold!!

Hovsa, ændring i planerne. Nu vil hun ud at køre så det gør vi lige!!Vi har været en smut i Karrebæksminde, vi har set solnedgangen, gået ved stranden, og bare hygget. Det var fantastisk flot dernede.
Nu vil jeg rede min seng ude på terassen, det er jo ikke på Sjælland at der bliver torden og lynild, samt byger i nat, så en nat til derude bliver det til.

3 kommentarer:

tina sagde ...

Fornuftigt med en nat til udendørs.
sov rigtig dejligt.
hils din skønne datter.
vi ses i morgen
knuz tina

Anonym sagde ...

Dejligt med lidt svalere vejr idag og lige nu er der skyer på himlen. Måske du skulle tage en lille paraply med ud til natten, hvis du skal sove ude igen....Dejligt at du har Theresse hjemme og sikke et smukt billede fra jeres aftentur. p.s. jeg har købt Ingefära/Ingefær/Inkivääri/malen stødt/Jauhettu til festen :)
Knus Mons

Natmaleren sagde ...

Jammen tak til jer to. Og jeg sover stadig udenfor. Og Mons, Jauhettu er bare fint! Tak!!