14 juni 2006

14 juni

En dejlig dag i dag. Efter jeg kom hjem fra arbejde var jeg henne og se på en andelslejlighed. Den var lige tilpas til mig. Rigtig flot. Jeg står nummer to på listen, i morgen har de ( sælgerne ) en aftale med en der skal ringe og give besked om hun kan købe eller ej. Det håber jeg ikke sker, for så bliver det ikke mig. I morgen skal jeg ha ringet til banken og ha aftalt en tid. Jeg skal ha et lån! Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg regner ikke med at det bliver noget problem. I morgen eftermiddag får jeg så besked på om jeg kan overtage eller ej. Jeg krydser fingre og tær!!!!
Så er det begyndt at regne så småt. Ikke meget men en lille smule. Håber der kommer en ordentlig skylle, det kan både haver med alle de skønne blomster,og marker trænge til. Og så er det jo duften bagefter, intet dufter så dejligt som efter en rigtig omgang regn. Så lad os få et par nætter eller tre med regn, og ellers solskin om dagen.
Jeg rykker ikke indendørs og sover, jeg bliver udenfor.....

Og så er jeg blevet spurgt om jeg ikke har lyst til at tage med på bukkejagt i weekenden, så skal jeg tidlig op, nærmest midt om natten.... Men det er utrolig spændende, så det gør jeg nok.

2 kommentarer:

tina sagde ...

ej, hvor er det spænende. Jeg krydser også alt, hvad krydses kan ! Håber virkelig at 3. gang er lykkens gang for dig.
knus tina
ps. sov godt i det fri.

Judith sagde ...

Tak Tina, og sove det gør jeg,- i det fri ( med halvtag )