12 juni 2006

Go morgen!

Klokken er kun en smule over halv syv, og jeg er klar til at drage afsted på arbejde. Det er da første gang i meget lang tid at jeg er så tidlig på den! Det må man da kunne få nogle piller i mod!!!
Min nat ude på terassen gik fint, jeg har sovet det meste af tiden som en drøm, MEN ved halv fem - fem tiden, ja da begyndte morgentrafikken. Jeg lå og tænkte på hvordanne der dog kunne være så megen støj på sådanne et lille sted, men det kan der altså åbenbart.
Nå, men min nat gik som sagt godt. Jeg havde tændt stearinlys derude, havde musik i ørene, og havde åbnet en flaske rødvin. Vøninden mente også at jeg nok skulle sove når jeg så`n fuldede mig.... Så meget blev det nu ikke til, men det var ganske hyggelig. Besøg fik jeg ikke noget af, hverken af kryb eller andet, så alt i alt, jeg sover nogle flere nætter derude i den friske luft så længe vejret er til det.
Ha en god dag alle sammen!

3 kommentarer:

Farmer sagde ...

Det er pragtfuldt at sove udendørs.
Sært, at så få gør det.

Anonym sagde ...

Hvor lyder det bare smadder hyggeligt både med lys, musik og ikke mindst en skvat rødvin også på sådan en smuk sommeraften, ja hvornår skulle man ellers gøre det? Hvor ville jeg ønske, at min altan var lidt større, så kunne jeg endda ligge derude med udstrakte ben :) og følge dit eksempel. Knus Mons

Natmaleren sagde ...

Hej farmer og velkommen til min blog. Ja det er underligt at der ikke er flere der sover udendørs, det er ganske fantastisk.
Og mons, en dag skal du nok få en større altan.