08 juni 2006

Bank og osetur

I dag har jeg været en smut i banken. Jeg havde nogle hængepartier der lige skulle ordnes, det blev gjort, og nu har Therese fået overført sin eksamensgave. Behøver jeg sige mere? Og så var det at jeg gjorde det her!

Jeg har købt en kaffekande! Den er både sjov og festlig at se på, og den er råhvid + at den ligger utrolig godt i hånden. Min den gamle kaffekande har forlængst takket af, ja det er flere år siden, men det er først nu at jeg har brug for min egen. Jeg har i lang tid kun drukket pulverkaffe, og et eller andet sted har jeg savnet den gamle måde at lave kaffe på, så nu skulle det være. Fra i dag af skal jeg ha " rigtig " kaffe!
Så i dag har være osedag i byen, det er længe siden jeg har haft det, men det var rigtig hyggelig. Og jeg har brugt nogle penge, jammen kan det blive bedre?
Solen skinner stadig, og nu siger de at det skal blive endnu varmere, og jeg, jeg skal bare nyde den og dagene i fulde drag, det er sgu da fedt at kunne det, og det kan jeg, kan jeg love for. For nu er det snart weekend!

4 kommentarer:

Therese sagde ...

Skønt !!! Den kaffekande ønsker jeg mig også, men jeg vil ha den grønne eller lilla :-) Glæder mig til at få en kop rigtig kaffe næste gang jeg kommer forbi!!

Einpekkar sagde ...

Hvis du med den "gamle måte" å lage kaffe på referer til den livsfarlige praksis fra Kattekæret med kokende vann og Melittatrakt tror jeg sant forsyne meg du burde holde deg til pulverkaffen. Jeg håper inderlig det er en kaffetrakter eller kaffekjele innblandet i dette. Det var ellers en riktig stilig kanne!

Anonym sagde ...

Der er nu ingen tvivl i mit sind om, at du vil lave den allerbedste(og til tider meget stærk) kaffe. Glæder mig til at smage den af din nye smukke kande. Knus Mons

Natmaleren sagde ...

Det skal nok blive en rigtig god kaffe på den kande! - Og ja, det er den livsfarlige måde den bliver lavet på....