02 maj 2006

2 maj.

Den første akvarel der blev malet mens jeg midlertidig bor i drømmehuset. ikke særlig god kvalitet på billedet, men pyt. Jeg har problemer med at ta billeder med mobilen, udløserknappen vil ikke som jeg vil, om det så er mig eller mobilen den er gal med, vil jeg helst ikke komme ind på!

Jeg har været på sikkerhedskursus i dag. Det skal jeg også de næste to dage, fra kl. 8.00 til 16.00. Lange dage, og jeg kan godt mærke det er uvant at bare side ned. Heldigvis er en af mine kollegaer der også, det hjælper lidt , for hun lider også under det at bare side... Vi startede traditionen tro med at gentage navnene på de andre kursister, da det havde stået på et stykke tid skulle vi præsentere hinanden..... Behøver jeg sige mere om det?, andet end det ku da være hyggelig at der også var lidt nytænkning på det område..... Og så gik vi i gang. Gruppearbejde, gruppearbejde og gruppearbejde... Med indput af teori i mellem selvfølgelig! Nu lyder jeg meget negativ kan jeg se på det hele, men det er jeg faktisk ikke, det er ret interresant stof vi skal igennem, det er bare alt det andet der.

Jeg har været ude i haven og oset en lille times tid, solen skinner nu dejligt, og om ikke så længe vil jeg gå en aftentur. Formen skal holdes vedlige, specielt sådanne en dag hvor man ikke har rørt sig meget.

Jeg skal tidlig i seng........

5 kommentarer:

ME sagde ...

Gratulerer med full drift på din nye blog! Den ser da også meget bedre ut enn den forrige, og bildene holder da godt de. Du skal bare holde godt fast i "mobilkameraet" og klemme jevnt vet du. Du kan tilo og med få en fra meg, klem altså ;)

Anonym sagde ...

Ja det har været en ´lang dag´at sidde så stille, pu ha og du har ret i at der mangler lidt overraskende fornyelse også mht alternativer til gruppearbejde. Sikke smukke stemnings billeder du har taget. Ses i morgen....Mons

Therese sagde ...

Sikke en flot akvarel. Dejligt at se at kameraet bliver brugt :-)

conny sagde ...

Sikke en flot næsten japansk akvarel! Jeg glæder mig til at se mere.

Natmaleren sagde ...

Hej Conny, og velkommen til min blog. Ja der er flere akvareller på vej, og skal nok lægge dem ind når de er færdige.