01 maj 2006

1 Maj


I dag har været en fantastisk dag. Her er dejligt forårsvejr, solen varmer,og vi har været ude i haven i to en halv time. Blomsterne blomstrer og det spirer overalt med stor hastighed. Der er blevet renset ukrudt, græsslåmaskinen har været fremme. Den kunne dog ikke starte så jeg har renset tændplug, kikket om der var benzin og olie på. Fik så lige at vide at den gamle benzin evt. skulle tømmes af, og så skulle der noget nyt på. Passer det???

Pauser har vi haft mange af, bukseben blev rullet op så vi kunne blænde hinanden med de hvide ben, da vi havde glemt at tage solbriller på.
Piphans, Bentes kat har rigtig hygget sig, den var dog ikke så vild med at blive fotograferet men det lykkedes til sidst. Det har nok virket temmelig truende med de hvide ben der blev ved med at forfølge den.....Her til sidst i dag har jeg endelig fået gået en lang tur. Det har været forsømt i de tre dage Therese var hernede, af en eller anden mærkværdig grund!
Jeg har set solen gå ned, den var ganske stor og helt skarp orange.

6 kommentarer:

Therese sagde ...

Lyder som en dejlig dag. Du kunne da sagtens ah gået ture, jeg lavede jo ring hele weekenden ;-)

Natmaleren sagde ...

Var det nu nødvendigt at skrive det, at du var optaget hele weekenden, det er da også temmelig afslørende, altså om mig og gåture!!!

Therese sagde ...

Ha ha, sorry ;-) Sikke dog et flot billede du har taget !!

Therese sagde ...

Og Piphans også ;-) Er det ikke bare fedt at ku lægge sine egne billeder ind ?

Ella sagde ...

Dejlig blog du har fået lavet her -
jeg følger altid med hos Therese og jeg vil med glæde også læse med hos dig :-)

Natmaleren sagde ...

Hej Ella og velkommen til min nye blog som Therese har hjulpet mig med at oprette. - Og jeg følger også min datter nøje...