25 november 2014

Julenisserier

har jeg gang i for tiden. Primært er det ude på mit arbejde at der er gang i juleforberedelser til julemarkedet der afholdes på lørdag. For et par tre år siden lå det ind under aktivitetsafdelingen, men med de nye tider der er kommet for at blive, er det nu overladt til de frivillige. Det er både godt og skidt.

Jeg burde heller ikke lægge kræfter i det, men har valgt at gøre en lille smule i år på grund af en af borgerne der i en årrække har hjulpet med salg af diverse så som kaffe, æbleskiver, samt oprydning.
Der var ikke plads til hende i år, så derfor gik jeg ind i det og laver nu en bod klar til hende så hun stadig er en del af det. Så jo, jeg har lidt hjemmearbejde, men af den hyggelige slags og helt " frivillig ".


Lysestager med filtstjerner.


Små nisser.


Større nisser.

I morgen skal der laves mere klart sammen med nogle af borgerne der er sat i sving. Et par adventsdekorationer skulle der gerne blive. Nogle flere striknisser skal også monteres. Det bliver som det bliver, og en ting er sikkert, jeg ved der vil stå en glad borger ved en bod og føle at hun stadig er en del af en hyggelig tradition. Det glædes jeg over, og derfor ligner mit køkken en slagmark lige nu med juletingeltangelsytrådnåle og glimmer.

Jeg vil ikke selv være til stede, men hold nu op jeg glæder mig til høre om hendes "dag" når jeg ser hende mandag morgen.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Og midt i alt nisseriet finde der engle som dig, der ser et andet menneskes behov, dejlig læsning :-)

Natmaleren sagde ...

Tak for de fine ord Lene :-)