11 august 2008

Jehtro Tull

kører i bagrunden. En gammel kasette der stadigvæk og heldigvis fungerer. Jeg sidder på gulvet med en ganske så stor kasse foran mig. I den ligger der akvareller, fagtegninger og konstruktionstegninger, skitser og andet godt så som trykpladerne til alle de raderinger jeg engang producerede.
Da denne her skitse dukkede frem satte det da lige hjernen i sving. Den er klippet og klistret sammen og jeg endte da også med at lave et stort lino tryk af den.

Et peace tegn, fredsduer der også skal forestille at være bombefly og en soldat der knytter hånden og skriger. Det er lavet i starten af 1984, der har været et eller andet jeg har været sindsygt optaget af, men lige nu kan jeg ikke helt huske hvad det var, det kunne eventuelt have været noget med Syd Afrika.
Der blev lavet adskillige tryk og delt ud, og et eller andet sted tror jeg at jeg selv også har et, - et eller andet sted:-)
Ja det var det, nu vil jeg tilbage til gulvet og kassen, der skal nok dukke flere gode gamle skitser og andet guld frem som igen vil sætte hjernen i sving.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var da fantastisk så kreativ, du har været og formentlig stadig er. Sælger du dine ting?

Det er et meget kraftfuldt billede, du viser. Jeg kom helt til at gyse, da jeg læse om symbolerne ;-)

Natmaleren sagde ...

jeanette mariae: tak skal du have. Jo jeg er stadig i gang med mange ting når jeg har tiden til det.
Op i gennem årene har jeg solgt mange af mine billeder og gør stadig engang i mellem. Det er altid dejligt at få solgt nogle af sine ting ellers så hober det sig op:-)

Madame sagde ...

Det er så dejligt at gå på jagt i ens gamle ting i ny og næ - der dukker garateret noget op, man havde glemt. Nu kalder du indlægget Jethro Tull, og straks er jeg tilbage i min ungdom. Hvad med Canned Heat 'On the road again' - er det mon ikke også din ungdom :-)

Natmaleren sagde ...

madame:Nummeret`On the road again` hører også med til ungdomstiden ja:-)
Jeg hører mit gamle musik ganske ofte, og det er helt sikkert at jeg hver gang bliver sat mange år tilbage, altså i minderne:-)