30 maj 2008

Telefonen

ringede, det gør den tit, ude på mit arbejde i formiddags. Det var en af vore borgere, som er stoppet hos os mere eller mindre, der bare lige ville fortælle mig at hun havde fået fire ægteskabstilbud på fire dage! Hvad siger i så? - Det er saftsusemig noget der vil noget syns jeg:-)

Og hun var glad glad glad, det kan jeg da godt forstå, og det smittede af på mig med. Jeg sad og blev helt i hopla over vores lille samtale, det var så skønt at høre hende glad på denne måde.
Nå ja, og så kunne jeg også godt helt glemme min tavshedspligt sagde hun, for jeg måtte gerne fortælle de andre, og så boblede hun over af latter, og det gjorde jeg med.

Jeg fik en fantastisk start på min arbejdsdag i dag, og det kørte bare derudaf, med latter og smil. Og det var nok derfor, at der så var så mange andre småting der smuttede, hi hi, men det løste sig alt sammen i den sidste ende.

Og nu sidder jeg så her, dagen er stadig fantastisk skøn og dejlig, jeg har sovet, drukket kaffe, røget, og snart skal jeg ud at gå tur så jeg kan indånde duften af alle de smukke blomster der er derude.

Jeg er ikke særlig god til at skrive for tiden, men lidt engang i mellem bliver det da til:-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder til at du har haft en fantastisk dag og det smitter, skulle jeg hilse at sige. Tak for fnis og hi,hi...

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend ;-)

Natmaleren sagde ...

Og en dejlig weekend til dig og dine med:-)

Marianne's mening sagde ...

Det lige frem bobler ud af din tekst, hvor en god dag det har været :-)

Natmaleren sagde ...

marianne: det var en fantstisk dag, og en fantastisk opringning med:-)