22 maj 2008

Kunsthistorie

har jeg læst siden august sidste år. Et fuldtidsstudie, foredrag foregår via nettet, og så er der alle bøgerne ved siden af, studievejleder og koordinatorer er tilknyttet. Det er et pænt stort pensum der skal arbejdes igennem, der er opgaver der skal løses og sendes ind, semesteropgave der skal beståes så jeg kan gå op til eksamen. Nå ja, den er så i morgen, skriftlig og der er tre spørgsmål jeg kan vælge i mellem. Jeg skal op i fra antik til manierisme, der er meget at holde styr på. Sidst var jeg oppe i norsk kunst, fra vikingetid og frem til i dag:-)
Når denne eksamen er overstået er jeg nået halvvejs i studiet, der er et år tilbage endnu, og hvis jeg tager det med har jeg bestået kunsthistorie grundfag fra universitet i Bergen.

I dag har jeg fortalt ude på mit arbejde hvad det er jeg bruger min fritid på lige nu, jeg har ellers holdt det for mig selv, men ikke længere.

Nu vil jeg læse lidt, drikke mig en kop kaffe og glæde mig til når jeg når samme tid på dagen i morgen:-)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Pøj, pøj til dig med din eksamen. Jeg synes det er et fantastisk projekt, du har kastet dig ud i. Jeg kan kun sige, at jeg er fuld af beundring. Kærlig hilsen JM

Anonym sagde ...

Oh, du kloge og målrettede quinde - jeg både krydser og boller for dig i morgen - og venter spændt. Pøj pøj. Vøninden.

Husejer sagde ...

Det er godt nok sejt gået du - fuldtidsstudie ved siden af job, respekt.

Du tonser bare lige igennem i morgen.

Anonym sagde ...

Så flink du er! Lykke til med eksamen.

Natmaleren sagde ...

alle: tak tak, og umiddelbart så ser det ud til at den er gået godt, svaret kommer om nogle uger:-)