06 april 2008

Sent i seng

og tidlig oppe. Om lidt har jeg siddet i en time i mine rødternede pyjamasbukser og drukket morgenkaffe. Jeg skal snart ind under bruseren,- og så siger jeg jer, er jeg vågen og klar til at fortsætte hvor jeg slap i går aftes.

Solen titter frem men himmelen er absolut ikke blå. På et senere tidspunkt er jeg tvunget til at forlade hytten, ellers så løber jeg tør for kaffe, og hvem kan vel klare en morgenstund uden den til at vågne på. Og der kommer jo også en i morgen:-)

Om en fire ugers tid kommer vøninden hjem fra Sri lanka, så kan jeg atter rykke tilbage, ud til de landlige omgivelser og min lejlighed. Det bliver helt underlig men også dejligt at være blandt sine egne ting igen.

Nå, det var det bad der, så afsted med mig så jeg ikke går helt i tomgang.

3 kommentarer:

Pia sagde ...

DU er altså også gjort af et særligt og godt stof, sådan bare at kunne rykke ud i "fremmede" hjem i længere tid af gangen, det er jeg ikke sikker på jeg havde kunnet lokkes til:)

God søndag

Natmaleren sagde ...

pia: jeg har ikke noget i mod at rykke op engang i mellem, jeg har været her fra den 7 januar, men har selvfølgelig kørt hjem til mig selv engang i mellem for at tjekke post, vande blomster osv.

God søndag til dig også:-)

Anonym sagde ...

Kan godt fornemme, at jeg nok ikke skal forlænge ferien yderligere ;)
Men maj måned bliver også en dejlig tid at komme hjem til.
....sagde vøninden :)