20 april 2008

Læsestof

kaffe og en dejlig havestol. Det har bare været en drøm, så længe det varede. Jeg sad ude i to timer og til sidst trak jeg indenfor. Og lukkede begge døre.
Jeg har hørt på skrig og skrål, kastet bold tilbage der kom drattende over hegnet, læst og læst det om igen for til sidst at give op.
Nu har jeg været inde i nogle timer og prøvede at åbne dørerne og gå udenfor med en kaffekop, uden læsestof men gav op efter en par minutter.

Om ikke så mange uger kommer vøninden hjem, og jeg glæder mig. Mest til at se hende igen, men også til at komme hjem til mig selv på landet.

Phuuuha, jeg lover ikke at brokke mig mere i dag, men jeg glæder mig til i morgen for så er det skoledag,- og jeg strejker, det vil sige mange timer udendørs:-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rædsomt rædselsfuldt.
Jeg ser gerne, at du har fået bragt decibellerne ned på et acceptabelt niveau, inden jeg om kort tid vender tilbage, for at NYDE det danske forår.
En evt. tvangsfjernelse kan vel komme på tale - af forældrene forstås. Så skal jeg nok få opdraget de unger - jeg er jo vant til mellem 20 og 80 af gangen, og de lystrer da. Ind til da - køb et par ørepropper - på min konto ;)
Kys og medfølelse: Vøninden

Natmaleren sagde ...

bente: jeg er med på at vi tvangsfjerner forældrene, hi hi, ungerne er sgu gode nok, friske og sunde, de kan bare ikke finde ud af at lade være med at skige ordene i stedet for evt at råbe dem:-)

Bambi72 sagde ...

De unger glemmer blot at de ikke er i institution mere....
Herhjemme må vi hele tiden minde ungerne om at vi ikke er døve ;-)

Natmaleren sagde ...

bambi72: jeg vil give dig ret i at det er det der sker, og hvis der så ikke er nogle til at tysse ned så aner de jo heller ikke at de skal:-)