23 februar 2008

Piverten

den grå hankat som nu er blevet ganske så stor og farlig, er ude i haven og forsvare sit område. Han ligger under en lille busk lige ude foran havedøren,og gemmer sig. Og så fiser han frem når jeg nærmer mig for lige at blive kælet lidt med,- og selvfølgelig vise den store røde kat der står et lille stykke derfra, at her er det altså ham der bor. Og så tilbage under busken.
Joo, han er sørenmig farlig ham Piverten;-)

I går aftes var jeg afsted med aviser og reklamer. Hvad er der så i postkassen i dag,- et hav af reklamer og aviser igen. Gad vide om jeg skal sætte et klistremærke på hvor der står nej tak? Og gad vide om det hjælper?

Nå, jeg har ikke tid til at sidde her, så afsted med mig, og god dag til jer alle sammen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sig lige til Piverten, at han skal passe på, han ikke får smæk. Eller du må sætte Pyllingen ud under busker også. Kys fra vøninden

Anonym sagde ...

..... og måske var det på tide, at der kom et billede på blokken af denne farlige Piveskid, som 'man' kan se hvor stor den er? Venligst den biologiske mor :)

Madame sagde ...

Jeg kan se misserne for mig, der er ikke noget så underholdende :-)

Natmaleren sagde ...

Bente: jo jo der skal nok komme billede snart,- når han engang kommer hjem, i dag har han været ude at føjte hele dagen, og er stadig!!

Madame: De er ret så underholdende og smilet kommer da også frem op til flere gange om dagen:-)