03 januar 2008

Der var koldt koldt

ar være ryger i dag. Jeg var da også kun ude en enkelt gang og så valgte jeg at være ikke ryger resten af dagen mens jeg var på arbejde.

Min gode kollega Elise var en smut ude i køkkenet hvor de var i gang med at bage boller i formiddag. Da hun kom tilbage til terapien havde hun bolledej med. Og så kom der ellers gang i den. Borgene rullede ud satte på plade og så kom de ellers ind i ovnen.
De smagte pragtfuldt, og det var dem de spiste til deres eftermiddagskaffe i dag. Resten af bollerne blev fordelt og de fik dem med hjem til deres store glæde.

Noget helt andet, er der nogle der ved noget om om storkonflikten der vil komme til foråret. Det jeg er lidt i tvivl om er, hvem skal strejke, dvs er det alle uanset hvor mange timer man er på, eller er det kun dem der er på fuld tid?
Er der nogle der kan svare på det derude, eller er der forskel fra kommune til kommune?

Og så kan jeg da lige sige her til sidst, min hvide tøjvask er stadig hvid. Bukserne smittede ikke af, det må være trold-dom, der er jeg sikker på;-)
Hvor heldig har man da lov til at være altså...

2 kommentarer:

Husejer sagde ...

Hvis jeres forbund varsler strejke, vil det gælde alle på samme overenskomst uanset, hvilken kommune man arbejder i.

Alle strejker - både folk på deltid og på fuldtid. Hvis man får supplerende dagpenge, så kan man ikke få dagpenge for dage, hvor man strejker.

Når det så er sagt, skal der opretholdes et nødberedskab på plejeområdet - det skal der fx også inden for sygehusvæsenet, hvis det var sygeplejerskerne der strejkede.


Jeres forbund har en strejkekasse, derfra får I kompensation for den løn i mister under strejken. Nogle forbund udbetaler 100 procent af det mistede andre mindre.

Måske skulle I få jeres tillidsmand til at forklare reglerne for alle?

Natmaleren sagde ...

husejer: tak skal du have, jeg blev noget klogere må jeg nok sige;-)