27 januar 2008

1 pakke brun henna

gad vide om det er nok til hår med længde på omkring 80-85 cm??

9 kommentarer:

Sifka sagde ...

Mon ikke, hvis du rører det op med kaffe og tykmælk?

Natmaleren sagde ...

sifka: jeg har rørt det op med noget kaffe,nu står det så og køler af. Tykmælk har jeg aldrig hørt om før at det kunne bruges.

Sifka sagde ...

Tykmælken giver en cremet konsistens, så det ikke løber:) Frisørtip!

Anonym sagde ...

Oj, henna, det var lenge siden. Er det noe som heter brun henna? Jeg husker det grønne pulveret jeg rørte ut i vann og gned inn i håret sånn midt på 70-tallet. Det var nesten umulig å få skyllet ut, og noen gryn ble alltid igjen. Fargen ble sterkt oransje, og jeg likte det. Vi trodde henne var så sunt for håret, for det var jo urter. Først senere skulle jeg lære at urter kan være så ymse.

Natmaleren sagde ...

sifka: tak for tippet:-)

hege: henna kan kjøpes som svart og brun også nå. Jeg har brukt rød henna også, i mange år. Men de siste mange åra har jeg brukt brun. Har det litt sånn at den røde henna er en epoke som var,- dengangen. Men jeg kan godt finne på å mikse rød og brun sammen, det syns jeg blir ok, og skriker heller ikke en rett i øya.
Det er nok meg som har blitt "gammel" i tankegangen;-)

Madame sagde ...

Natmaler, du kan købe henna-creme, og det er meget nememre at fordele i håret. Det har jeg brugt i nogle år. Firmaet Rømer importerer det fra Frankrig i mange farver - hennaen skal sidde i cirka ½ time, og det løber ikke.

Anonym sagde ...

Men den var nå jammen rød nok også den røde, da. Nærmest oransje.

Natmaleren sagde ...

madame: Tak for oplysningen, det vil jeg prøve næste gang. Det lyder da også til at være noget nemmere at have med at gøre end det "gamle".
Og så kun en 1/2 time, det er endnu bedre:-)

hege: Joda, hadde man lyst hår ble det oransje, heldigvis har jeg mørkt hår med litt rødlig skjær så den røde henna ble ikke så
hissig:-)

Anonym sagde ...

Og så dufter det tilmed dejligt af lavendler.