09 december 2007

Så er det atter

søndag, og jeg har sovet længe.
Julefrokosten i går var rigtig hyggelig. Vi var 14 stykker afsted og humøret var på top hos os alle sammen.
Først ud at spise på en italiensk restaurant, lækker lækker mad må jeg nok sige, og der var rigelig af den. Masser af is til dessert med en kop stærk kaffe til, mums siger jeg bare, men nu har jeg jo også en noget sød tand i perioder.

Efter nogle timer gik vi så ned til at andet sted, det vil sige jeg gik hen til bilen og kørte den hen til en anden parkeringsplads. Jeg skal ikke have bevæget mig ned til banen en sen nat, der sker simpelthen for mange ubehagelige ting i det område.

Nå men afsted det bar og vi havnede alle på Karen Maren til sidst. Vi var heldige og fandt nogle barstole samt borde der vi kunne presse os ned i samlet flok. Efter hånden som timerne gik og der kom flere og flere til blev musikken skruet højere og højere op, hvorfor gør de dog det? Til sidst skal man jo nærmest råbe til hinanden for at høre hvad der bliver sagt, fuldstændig gak efter min mening.

Men det var en god aften, den var hyggelig, sjov og der blev grinet en hel masse. Det kan nok også skyldes den helt sorte humor som flere af os har.

Jeg kørte en af mine kollegaer hjem, og så kørte jeg selv afsted. Og jeg sov gjorde jeg da jeg endelig fandt dynen:-)

God eftermiddag.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det høres ut til å ha vært en veldig hyggelig kveld. Jeg undrer meg også over den musikken som skrues opp til taket. Det er generende, og ham jeg deler frokosten med må ofte gå hjem etter en stund. Han har litt nedsatt mannehørsel, og så blir det umulig å følge en samtale med all den høye bakgrunnsmusikken.

Ha en fin uke!

Hege

http://livetleker.wordpress.com

Natmaleren sagde ...

hege: takk skal du ha, og ha ei fin uke du med:-)