02 december 2007

Ændring af planer

som jeg havde lagt for dagen. Læsningen blev droppet, jeg gik en smut i Super Brugsen i stedet, eller rettere sagt det var det jeg ville gøre først for så derefter at læse.
Efter at jeg så havde pakket varene ud ringede telefonen, det var "tanterne" der sad og ventede på bussen ovre i Bilka. De havde spottet min bil hos vøninden og tænkte om de ikke måske kunne lokke mig en tur ud at køre, for de havde nemlig købt et tæppe som ville være noget besværlig at transportere i en bus, nå jo, de havde heller ikke hentet det i vareudleveringen endnu, men det kunne vi måske gøre sammen hvis jeg nu gad at køre en tur?
Og selvfølgelig gad jeg da godt det. Jeg nærmest kastede mig ud i bilen og drønede afsted for de to "tanter" skulle da ikke sidde der og evt. fryse syns jeg. Afsted det bar, hen til busholdepladsen foran Bilka, lose den ene ind i bilen, klappe en rollator sammen og så ind med resten, og så afsted til vareudleveringen.
Vente vente vente og til sidst kom tæppet. Ind i bilen med det, afsted hjemad, ind og drikke kaffe, pakke tæppe ud, og ikke mindst konstantere at det var fejl tæppe.
Ringe ringe ringe, ingen tager telefonen i Bilka, kigge kigge kigge, og så var det at jeg så at det tæppe var 170 x 240 og passede hjemme hos mig. En hurtig aftale blev lavet, jeg købte det for den store sum af 300 dask, så rullede vi tæppet sammen og jeg forlod "tanterne".
Jeg skulle ellers have været henne og se sidste halvdel af julecomedien, men det nåede jeg ikke. Ej heller at læse. Men lad det være sagt, det andet var lige så hyggelig,- og morsomt. Og jeg, ja jeg slipper nu for at kigge i kataloger over tæpper der evt passer ind i min stue.

Og så var det at jeg her til sidst skulle skifte pære ude i vønindens køkken, - så ryger lortet ned:-(

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Planer kan hurtigt ændres, men tit til en god oplevelse med et indbygget tæppe.
Røg hele lampen ned?

Natmaleren sagde ...

lene: ja planerne ændrede sig hurtig. Lampen røg ned så den hænger en 10-12 cm over bordfladen, så ingen skade sket, heldigvis:-)

Anonym sagde ...

Det der ligner mistenkelig på en god gjerning. Så har du vært snill i år, og så kommer nissen. Sånn er det med den saken :-)

Og så har din blogg også blitt sånn at vi som ikke er googlekunder er uvelkomne. Vi må være anonyme. Snufs!

http://livetleker.wordpress.com

Natmaleren sagde ...

hege: det må være en god gjerning jeg fikk gjort der ja:-)

Skjønner ikke hvorfor at kommentaropplegget har blitt laget om. Det virker litt snålt syns jeg.