13 august 2007

I går

tog jeg dytten efter at have pakket min lille taske og kørte afsted for at campere hos vøninden et par dage. Se det var ikke så tosset tænkt, for i dag fik hun besøg. Og tro det eller ej, sidst de var her, ja da var jeg her også:-) så de spurgte selvfølgelig om jeg var sikker på at jeg ikke var flyttet ind.
Nu er det altså et stykke tid siden de var her sidst, men helt glemt hvad vi sad og snakkede om havde de dog ikke. En plastic pose nærmest fuld af prøve tuber, krukker og diverse var der nemlig taget med.
Og hvad var de prøvehalløjsaer så for noget?,- jo ser i, det var VICHY produkter i lange baner. Vøninden delte gladeligt med mig, hun turde vel ikke andet, hun kender mig jo;-)

Lagkage har vi også spist for der kom flere på besøg. En dejlig himmelsk chokoladelagkage, mums mums. Se det var jo en god start på ferien syns jeg. Og hyggelig var det.

Til og med vejret har været fantastisk i dag. Masser af sol og varme, ja så varmt at jeg på et tidspunkt måtte gå indenfor, for at køle mig ned.

I morgen skal jeg til fys igen. Bagefter skal jeg forbi min eks, jeg skal passe Bassen fra på onsdag til søndag, eksen skal nemlig på jagt i Sverige, og der er nogle småting jeg skal have styr på.
Så skal Bassebøvsen være alene sammen med mig, det er godt nok lang tid siden sidst jeg har set ham, så det skal nok blive sjovt.

Ha en god aften alle sammen.

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

Fortsat god ferie og god fornøjelse med Bassen:)

Sifka sagde ...

Og selvfølgelig fortsat god bedring med skulderen - godt man har fys.

Lene sagde ...

Du lyder til at have haft nogle gode feriedage, forsat god ferie og god bedring.

Farmer sagde ...

Deligt at læse, når ex-ere kan få det til at fungere sammen.

Marianne's mening sagde ...

Det lyder som en fin dag, og med dejlig lagkage, uhmm...

Jeg håber din skulde har det bedre

Natmaleren sagde ...

sifka: tak tak, fornøjelse bliver det:-)

lene: tak skal du have:-)

farmer: ja det er en god ting at man stadig kan omgåes og hjælpe hinanden.

marianne: lagkagen var rigtig god.
Skulderen har det væsentlig bedre end da jeg startede, så det er en god fys jeg har:-)