10 juli 2007

De lovede regn

og der kom ti dråber. Nu er det klaret op igen og solen skinner stadig. Det er dejligt.

Jeg har været i gang med at bage, det blev til en ny slags chokoladekage som jeg ikke har prøvet før, ja og så lagde jeg lidt til og trak fra, så nu er det blevet helt min egen:-) Billede af den kommer i morgen når den er helt færdig pyntet.

For rigtig mange år siden da jeg var mere nordmand end dansker købte jeg en del koge/bagebøger deroppe. Der er de mest fantastiske opskrifter på kager, så jo, nordmændende kan også det der med kager, ingen tvivl om det, og jeg har da også mine favoritter når jeg er deroppe. Og de kan ikke laves magen til herhjemme.

Jeg har brygget mig en kande the, nu vil jeg nyde den og resten af aftenen, så ha en god aften derude.

5 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Den kage glæder jeg mig til at se. Jeg elsker kager og er vild med at bage dem :-D
Rigtig god aften til dig

Natmaleren sagde ...

mariann: Så kan det være at du skal prøve denne her, jeg er også en kagemons så jeg er lidt spændt på hvordan den bliver:-)
God aften til dig også.

hege sagde ...

Når der det egentlig man blir mer danske enn nordmann - eller noe annet? Handler det om antall år, at man får barn som blir danske eller hva er det egentlig? Og ville det samme skjedd om man flyttet til et land med en mye fjernere kultur? Interessant.

Sifka sagde ...

Det der med kager, der kun kan laves deroppe, vil jeg da gerne høre nærmere om, og så glæder jeg mig til at se billedet i morgen. Jeg er en godtegris, også med kager:)

Anonym sagde ...

Glæder mig til FØDSELSDAGSKAGEN.
Måske får jeg lidt rester med hjem. Fnis.
Vøninden