04 juni 2007

Sidste skoledag

opdagede jeg at det var i dag, her hvor jeg nu er i disse dage. I morges kom en stor skare højrøstede unge mennesker nærmest dansende forbi ude på fortovet. De var klædt ud i mange forskellige sjove dragter, en høj tynd fyr havde hvide tights på, hvid tæt siddende bluse og et flot lyserødt balettskørt på. En enkel pige blandt dem alle gik med en håndbajer, gad vide om hun ikke er faldet omkuldt tidlig på dagen, det tror jeg på.

Jeg har været forbi hybenroserne igen på min vej mod Rema, rosernes duften minder mig på mange måder om glycerin, eller er det min lugtesans der er noget galt med?

I Rema havde de hæklenåle i træ, der er 8 stykker i pakken fra str 3 og op til 10. De kostede den nette sum af 25 kroner:-) om de så er pengene værd, ja det må komme an på en prøve.

For lidt siden kørte der en lille sort bil forbi i en vanvittig fart, på passagersiden sad en ung fyr, hans ben var inde i bilen men hele overkroppen var udenfor, bagdelen hvilende i vindueskanten. Man må sige der sker ting og sager i dag og aften.

Nu vil jeg gå udenfor og nyde den sidste del af aftenen, her er lunt men overskyet.

God aften til alle.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

tak i lige måde Judith. Ja nogle gange har man lyst til at lukke øjnene, de lever livet farligt

Sifka sagde ...

Tak i lige måde.
Dufter glycerin overhovedet?

Natmaleren sagde ...

lene: tak, og ja der er nogle der lever livet farlig. Lige nu myldrer det rundt med unge fulde, det er både gråd og latter man kan høre.

sifka: tak, og ja den der glycerinsalve man kan få, den syns jeg dufter:-)

Pia sagde ...

Håber du fik nydt aftenen trods mærkelige oplevelse, ind imellem har man som lene skriver, mest lyst til at lukke øjnene og lade verden suse forbi, et øjeblik:)

judith sagde ...

pia: aftenen var rigtig dejlig, vejret var lunt, men du har helt ret i at man engang i mellem bare har lyst til at lukke øjnene og lade verden suse forbi et kort øjeblik:-)