02 juni 2007

Flæskesteg

med rødkål, kartofler og sovs, det var hvad vøninden diskede op med her til aften, om det smagte?, jo for den da, jeg er stadig helt tung i maven:-)

Dagen har været stille og rolig, for mit vedkommende. Jeg har oset det meste af tiden, og først her i eftermiddag fik jeg taget ordentlig tøj på. Nattøj kan man ligesom ikke gå rundt i ude på stierne syns jeg.
Jeg har brugt det meste af dagen på at læse i en bog, været lidt ude og se om vøninden nu gjorde havearbejdet godt nok, har sovet eftermiddagslur, siddet lidt foran computeren, og ja, bare oset.

I morgen skulle solen gerne komme lidt frem, det håber jeg da, og så er det som sagt sidste gang med argentinsk tango for denne omgang.

Jeg har fulgt lidt med i Thereses fotokonkurrence, og der er kommet mange sjove og gode billeder ud af det. Det kan være jeg selv hopper med næste gang, selv om jeg kun har mobilen at tage billeder med.

Kan i ha en god aften derude alle sammen.

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

Flæskesteg - det lyder dejligt, men lidt tungt med rødkål og sovs.

Du må ha' en rigtig god aften og jeg håber du får ret med vejret. Vi trænger til sol igen, ikk'?

Natmaleren sagde ...

sifka: det var tung mad, men hold da op hvor det smagte godt;-)

Og ja, vi trænger til sol nu.

Rigtig god aften til dig også.

Therese sagde ...

Uhm, lyder lækkert ellers!!! Det er længe siden jeg har fået det.

I morgen kommer der masser af sol, husk solcreme!!

Natmaleren sagde ...

therese: det kan være vi skal lave det næste gang du kommer hernedaf, hvis det da ikke er drønvarmt udenfor, så bliver det for tungt.

Ja ja ja, skal nok;-)

Pia sagde ...

Uhmmm, jeg elsker flæskesteg med det hele, det er bare alt for sjældent jeg får det lavet. Godt i nåede det inden imorgen, for dersiger de at solen kommer, og det håber jeg sådan kommer til at passe:)

Fortsat god weekend

Natmaleren sagde ...

pia: flæskesteg er ikke så
tosset og vejret var lige til det i dag;-)

God weekend til dig også.