03 maj 2007

ved otte tiden

tog jeg min cykel og drog afsted. Vinden havde lagt sig og solen varmede stadig. Efter nogle kilometer gjorde jeg holdt, og fik lige en gang nyfanget ørred, friske grønsager og nye udenlandske kartofler serveret. Ikke dårligt;-)

På vej hjem gik forlygten ud, heldigvis kom der ikke nogle biler, phuuha! Men til gengæld så kan man komme tæt på dyrene når man er ude der hvor det skifter mellem tusmørke og rigtig mørke. Jeg havde et stykke råvildt lige foran mig, det stoppede op i nogle få sekunder, og rendte så tilbage samme vej som det kom fra.
Jeg har oplevet det før, lige før det bliver mørkt, og så lige før solen står op, rigtig tidlig om morgenen. Det er der man kan komme tæt på, hvis man er stille og ikke gør for meget væsen ud af sig.

Nu er jeg så kommet hjem, resten af aftenen skal jeg slappe af, og så må jeg se hvornår sengen kalder,- jeg har sovet i små tre timer igen i eftermiddag;-)

Ha en fortsat god aften alle sammen.

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det er da vist en værre gang natteroderi du har fået lagt op til ;-)
Jeg har selv rodet i køkkenet hele aftenen og nu vil jeg slappe af.

Håber du har noget spændende,at lave, hvis det er umuligt at sove, ellers kan du jo køre dig en tur til:-)

Natmaleren sagde ...

sifka:jeg skal ikke ud at køre mere i aften nej, lygten er gået ud;-)
Men jeg har en kollega hvis søn skal bruge en apotekerhat siger han, til noget teater de skal lave. Så nu vil jeg søge på nettet og se om jeg kan finde noget, for jeg har nemlig aldrig hørt om en apotekerhat (han vil ringe og snakke med mig om det)og så er det jo smart hvis jeg nu kender bare en lille smule til hvad det er det drejer sig om:-)

Anonym sagde ...

Har fundet apotekerhatten på nettet, den blir svær at lave, for den er ikke cylindrisk. Men det skal sgu nok lykkes dig. God fornøjls :)
Bente

judith sagde ...

bente: tak tak, jeg forsøger gerne, har skrevet målene ned;-)