12 maj 2007

Varm chilithe

det er lige det jeg trænger til nu. Her er småkøligt syns jeg men det kan måske være fordi jeg lige er hoppet ud af sofaneseren efter at have finsovet lidt:-) Nå, men jeg har skruet op for varmen og theen er i mit store krus.

Jeg stod og kikkede ud af vinduet, ud på gårdspladsen, der gik lille Mao på vej hen til min bil. Der gik hun så og strøg sig op af forhjulene, snusede til nummerpladen, satte sig ned et kort øjeblik for så at starte forfra med forhjulet igen. Gad vide hvorfor hun gør det, det har jeg da aldrig set hun har gjort før. Så`n kan jeg så sidde her og undre mig lidt over det.

Huset er blevet gjort rent fra top til tå, kan man sige det?, ja det har jeg jo så gjort nu, uanset om man kan eller ej;-)

Jeg har samlet Thereses trip trap stol, ikke for at der kommer små børn i huset men fordi at den passer i højden henne ved min væv, og den skal der snart gang i igen. Jeg har en gammel trænd der skal væves ned for jeg har planer om at sætte en uldtrænd op til sjaler. Og er det noget jeg har meget af så er det uldgarn i alle regbuens farver. Nu skal det bruges skal det!

I går aftes var jeg ude at spise, stegte ål, nye danske kartofler og persillesovs med frisk persille fra haven. Mums, siger jeg bare det smagte skønt!

Fortsat god weekend til alle.

7 kommentarer:

Lene sagde ...

I lige måde Judith. Jeg har aldrig prøvet at væve, men jeg har altid været betaget af væveprocessen. som lille havde jeg sådan en børnevæv, men da var jeg ikke tålmodig nok ;-)
Vi må da ha billeder af dit arbejde :-)

Marianne's mening sagde ...

Jeg håber du har fået varmen. Stegte ål, det lyder ret lækkert.
Rigtig god weekend til dig

Natmaleren sagde ...

lene: det er også et tålmodighedsarbejde, men ganske hyggelig. Nå jeg kommer i gang skal jeg nok ta nogle billeder af det og lægge ind:-)

marianne: nu er det begyndt at sprede sig varme i hele stuen så jeg småfryser ikke mere.
det var lækkert med de stegte ål:-)
God weekend til dig også.

Sifka sagde ...

Lille Mao har duftkirtler ved hoved og hale, som hun gnider op af ting for at afmærke sit territorium. Hun vil sikkert også gnide sit hoved mod dine hænder for at få dig til at dufte mere "rigtigt". Hun blander duft med andre ord.

Nu behøver du ikke undres over det næste gang :-)

Ha' en dejlig weekend.

Hege sagde ...

Tenk Trip Trap-stol. Jeg lurer på hvor lenge en sånn stol kan leve. Våre to fikk sine da de var små for rundt tyve år siden, og de brukte dem til etter at de hadde begynt på skolen. Så bodde stolene på loftet noen år, men nå står de i stuen og blir brukt av våre to nye små. De er fulle av klistremerker, og ikke særlig lekre. Vi vurderer å stelle dem og gi dem en ny omgang med lakk. Planen var at barnebarna en gang skulle sitte i dem, - om de varer, - om vi får noen.

judith sagde ...

sifka: tak for forklaringen nu ved jeg så det. Hun gnider gerne hovedet mod mine hænder ja, men det har jeg bare taget som tegn på at hun ville klappes:-)
Dejlig weekend til dig også.

judith sagde ...

hege: Therese sin trip trap stol den er det også klistremerker på, den er snart 26 år gammel:-)
Den skulle også gjerne ha haft en omgang med ny lakk, og kanskje så blir det en dag.
Jeg tror også at Therese vil ha den tilbake den dagen hun får barn og jeg blir bestemor;-)