10 maj 2007

Jeg fandt jeg fandt

omsider mit gamle fotoapparat, der er stadig film i det og jeg har åbenbart kun taget 6 billeder. Gad vide hvad det er af?, jeg har ikke brugt det i årevis men det fungerer perfekt stadigvæk. jeg kommer til at ta de sidste billeder og få filmen fremkaldt.

Dette gamle kasseapparat fungerer også ganske udmærket, de bruger samme slags film, en 120 film. De er ganske dyre og koster r.... at fremkalde, en af grundende til at jeg holdt op med at bruge dem.
Som sædvanlig havde jeg lagt det øverste apparat et rigtig godt sted, så først et halvt år efter dukker det selvfølgelig op, hvornår lærer jeg det:-)

4 kommentarer:

Catarina sagde ...

Wow sikke nogle dejlige apparater. Det er jo ren nostalgi, dem må du passe på.

Marianne's mening sagde ...

Det bliver da spændende at se, hvad du har taget billeder af ;-)
Tænk de stadigvæk virke.De har da nogle år på sig.

Hege sagde ...

Så lekre de er. Mannen min samlet en tid på gamle fotoapparater, men nå står de visst på loftet. Jeg gleder meg til å få se bildene du framkaller, - for vi får vel se?

Natmaleren sagde ...

catarina: de bliver passet godt på, det er arv fra min far.

marianne: de har nogle år på bagen ja, og hvad der er af motiver på filmen, tja jeg aner det faktisk ikke så spændende bliver det:-)

hege:spørsmålet er om filmen har blitt for gammel, men det avholder meg ikke fra å levere den inn til fremkalling. Vi får se om de er "bloggbare" til den tid:-)