17 maj 2007

Det har stormet

og regnet i nat. Jeg gik i seng ved halv et tiden, men stod op igen ved to tiden. Kort efter stod mine udlejere op og de havde travlt skal jeg hilse og sige. Her på den gamle skole er de jo igang med at lægge nyt tag, og det væltede bare ind med vand. Jeg kunne høre hvordan de rykkede rundt med ting og sager oppe på loftet, og da jeg gik i seng ved tre tiden var de stadig i fuld gang. Her til morgen så jeg så at jeg også har fået vandskade i køkkenet, oppe i loftet er der nu en stor mørk plet på størrelse med en talerken. Sikke noget lort, for os alle sammen.

Sms er kommet ind, med ønske om en god 17 maj, det er jo Norges nationaldag. Jeg håber vejret er med dem, og så kan de jo lige sende "russen" en tur herned så jeg kan se og høre dem. Det er så flot at se der de danser rundt i lange rækker.
SÅ GOD 17 MAJ TIL ALLE JER NORDMÆND.

Jeg har lige opdaget at jeg ingen brød har i huset, så der skal bages. Med andre ord her er store bolledag i dag:-)

5 kommentarer:

Trusru sagde ...

Oo oh, sikket noget møj med taget. Så får i nok god brug for forsikringen i forhold til vandskader.. Prøvet selv noget tilsvarende i vinters hvor der blev skiftet tag i den bebyggelse jeg bor i, damn det er irriterende sådan noget..

Pia sagde ...

Og selv om man ikke er nordmand, så kan jeg vel alligevel ønske dig og jer en god nationaldag:) Uhmm og med nybagte boller kan det ik blive meget bedre, på sådan en regnvejrsdag.

Natmaleren sagde ...

trusru:Velkommen forbi min blog.
Deg har snakket med min udlejer i dag, og jeg er billig sluppet i forhold til dem. Der havde det rendt vand ned af vægene og de har måtte pille et stort gulvtæppe af.

pia:Tak skal du ha. Jeg har spist nogle stykker af bollerne nu, så jeg er god og mæt skal jeg hilse og sige. De smager nu ekstra godt når det er sådan et gråvejr udenfor:-)

Deborah sagde ...

Du kan tro, jeg kender det med vandskader fra mit hus. Øv siger jeg bare. Der er stort set ikke noget værre! Håber snart der kommer styr på det igen. Rigtig god 17. maj - min tante er også normand! Og god bollebagning!

judith sagde ...

deborah:nu er der styr på vandskaderne, værst ramt er naboerne.
Tak, og bollebagningen gik rigtig godt:-)