24 april 2007

Varmere

end jeg troede det var, så alt for meget tøj på igen igen, da jeg besluttede mig for at gå en tur, og nyde solens sidste ståler herude på landet.

Men det var en god tur, og efterhånden som de forskellige cykkelhold cyklede forbi i en farlig fart, tænkte jeg at her er ikke meget ro lige nu. Det blev det heller ikke senere, for der kom lige 22 motorcykler. Så var det jeg sagde til mig selv, mig selv sagde jeg så! Det her er er lige som at færdes i de store byer.
Bortset fra det, motorcyklerne var flotte at se på, og her kører da også en del nu i denne tid, men det er første gang at jeg har set så mange på en gang herude, og jeg syns det er flot at se.

På hver side af vejen lå der masser af små hvide korn, dvs det er vel gødning. Bonden har kørt flere ture i eftermiddag med en lille hænger af en eller anden art bagpå sin traktor, og den har været fyldt godt op med top på. Så nu bliver græsset i grøften nok også pænt grønt og frodigt:-)

Ude på mit arbejde i dag har min kollega og jeg gået halv-amok med lidt rengøring. Som alle ved, når solen skinner osv osv.

Og ellers så er dagen bestået af kaviar;-)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har lige smidt toppen under skjorten, fordi jeg sidder stille og sveder.
Du er god til at få gået ture, jeg må også i gang igen.
Ja når man både er landmand og motorcyklist, så må MC vente til forårsarbejdet er færdigt, det ville ellers helt sikkert ha været skønt i aften

Marianne's mening sagde ...

Jeg syntes ikke der har væretså varmt her. Noget skyet.
Jeg håber du nyder dine kaviar.
Mums :-)

Natmaleren sagde ...

lene: da jeg kom hjem gik jeg direkte unnder bruseren, tøjet klæbede:-)
Ja det må være perfekt vejr til at køre motorcykkel i nu, men om ikke så længe så kan du vel også komme afsted.

marianne:jeg kan love for at jeg nyder min kaviar:-)
Blå himmel og varme kommer nok til dig i morgen når du ikke har haft den i dag, det håber jeg da:-)